Baby prosim o radu a prosim bez blbych pripomienok.. maly ma hrozne problemy s beuskom plac a tlaci aj dve hodiny a nic... bez trubicky to nejde a cely den hrozne nervozny .. uz sme vyskusali asi vsetko .. a poradili mi ze mam malemu nahrubo natret krem na brusko .. najriat slivovicu namicit do nej gazu dat na brusko a zakryt plienkov.. co si o tom myslite?? Viem ze nas tiez potierali domacou tak som to zufala vyskusala .. a maly spokojne zaspinkal aj sa konecne usmieval myslite ze mu to moze uskodit??? Nemyslim denno denne natieranie bruska alkoholom ale ci mu moze uskodit nejako ten jeden krat co som mu natrela.. dakujem
Alpha čo je tiež alkohol sa používa na rôzne veci, aj na uvoľnenie. Ako sa hovorí, zúfalí ľudia robia zúfalé činy, osobne si myslím,že to bola skôr náhoda, že to pomohlo a a inak aj môj syn mal obdobie asi 4 mesiace kedy sa inak ako s riekou nevykakal, potom to prešlo a bolo to ok. Skôr by som riešila mlieko.
@kasepa tie si myslím že by sa mu nič nemalo stať. Veď si mu to tam nenechala tri hodiny...možno do budúcna by som natrela pokožku dakym mastnejsim krémom predtym... Predsa len je to silnejší alkohol a bábo má jemnu kozu
Skúšala si malému davat probiotika, napr. Biogaiu? My sme sa pri prvych dvoch deťoch natrapili, vkuse mali kŕče a bolesti bruška, tiež sme museli rurkovať. Nik mi neporadil probiotika, len Espumisan, ten nepomáhal. Až pri poslednom bábätku som davala Biogaiu a nedá sa to porovnať, zmena k lepšiemu...
Nam nepomahalo absolutne nic,nutrilon aj sunar brutalne zapekali,vit.D aj biogaia nafukovali,pomohli masaze a cvicenie pri kazdom prebalovani a zmena mlieka na Francuzske France lait s probiotikami a zmena flasky.ale je pravda ze kakanie sa az okolo 3 mesiacov ako tak upravilo,ze kaka bez placu.doktorka nam poradila zarabat mlieko do jamilkoveho caju a aj popri mlieku davat medzi papanim bud cajik kamilkovy alebo prevarenu vodu.malej sa potom lepsie tlaci a s cajiku sa vyprdka
@kasepa až teraz čítam že si mu to natrela predtym,tak by to malo by ok 🙂
@kasepa určite mu to nemohlo jednorázovo uškodiť, ale zároveň nie je stopercentná istota, že mu bolo dobre vďaka tomu, možno len zhoda náhod... Ale neviem, či by som to praktizovala :/ predsa len môže niečo prejsť cez kožu, neviem...