Ahojte, ja sice na take somariny ako duchovia a tak neverim, ale niekedy pri chovani mojho syna sa naozaj pozastavujem, ci predsa len nieco neexistuje. Moje babo sa totizto niekedy v noci budi a zacne sa rozpravat a ukazovat smerom k plafonu, a to je okolo 2.00 hodiny rano. Nestava sa to casto, ale len niekedy. Proste je ocividne, ze vedie dialog, a my sa s manzelom pozerame tym smerom, ktorym ukazuje maly a nic nevidime. potom maly povie, ze: bye-bye ( u neho je toto dovidenia) a zaspi. Alebo ked ho kojim, sice teraz uz len raz denne-vecer, ale velmi casto sa prestane kojit a pozera hore a ukazuje a smeje sa. neviem, co si mam o tom mysliet. Moze to byt iba nejaka detska fantazia?
@kykka nasa mala tiez pozera na plafon a tesi sa,smeje,uplne akoby ju niekto zabaval... Takze sme sa s manzelom zhodli ze to isto vidi anjelikov ;)
ja som toto pozorovala u syna dost casto aj ked podrastol do 3 rokov a mala ma len skoro 7mesiackov tak som zvedava ako bue mala reagovat ale myslim ze mozno volaco vidia 🙂
No ja v tom nevidim nic paranormalne. Deti sa bavia a aj hraju same zo sebou, maju svoje vlastne svety a ja osobne za tym teda ziadnych duchov nevidim.
deti velmi casto maju imaginarnych priatelov, normalne sa chovaju a rozpravaju ako keby tam niekto bol, este aj mimiku maju, no uplne ako keby debatovali s niekym zivym a skutocnym. Myslim si ze je to aj o fantazii. Ved urcite ste poculi o tom ze aj dospeli ludia sa rozpravaju ako keby s niekym. Napr. pred pohovorom, tak som sa pripravovala aj ja rozpravala som a v hlave som si predstavovala co sa ma pyta dotycny. Len s tym rozdielom ze som to robila ked ma nikto nevidel a ani nepocul, ale deti v takom veku este nevedia co je co. Tak ako nevedia co bolo skutocne a co sen. Niekedy ked hovoria o snoch, tak sa zda ako keby klamali, lebo su presvedceni ze to prezili. Podla mna je to normalne.
@kykka ahoj aj moj 10 mesacny syn,kolko krat cez den pozera z kuchyne do chodby a ukazuje prstom.Raz som sa pred neho postavila a normalne sa vyklonil...,ale nikto tam nebol.
Cez vianoce som čítala knihu, nespomenie si teraz na názov, ... bolo v nej, že deti vidia anjelov. A že aj ručičkami trepú preto tak, lebo vraj vidia ako anjel máva krídlami a oni ho napodobňujú. Ale, ... každý nech si urobí názor sám.
Síce sa to netýka deti a doma mame mozno len pokazený tv, ale uz sa mi 3x za posledného pol roka podarilo prísť do rozsvietenej obyvky od televizora. A hned ako som si to uvedomila, tak to zhaslo. Vždy kol druhej. Uz som len videla taky ten stuk na obraze ako ked tv vypinate vy
citala som o tom vraj je to mozne , moje deti ked boli male tiez pozerali na jedno miesto na p[lafone a rozpravali sa , je dost mozne ze sa rozpravali s nejakym anjelom mozno s ich sestrickou z nebicka 🙂 🙂 🙂 🙂
@kykka , tymto sme si presli aj my doma! Deticky maju udajne tieto schopnosti do 2 rockov.
U nas sa to objavovalo pred vecernym ukladanim na spinkanie. ako rocna uz rozpravala a ked somsa jej spytala, ze komu kyva a na koho sa usmieva, tak mi stale povedala, ze je tam starky!!! a kyvala dalej!!! a ja som mala stale pocit, ze sme v izbe 3 a nie len ja s mojou malou. Pri synovi bolo tiez to iste!!!
duchovia ani nič podobné neexistuje! Anjeli sa ľuďom nezjavujú. Detičky majú len veľkú fantáziu. Nič sa tým nie je. možno má imaginarneho kamaráta. Ale určite to nie je duch ani nič nadprirodtené.
my nie sme veriaci... no v toto verim!!! a mozem povedat, ze tieto "cudne" veci sa nam stavaju casto. A to podotykam, ze po psychickej stranke som ok
@gergi7 Ja som si to natocila na mobil, takze mam dokaz. Ale ked sme mali u nas na prazdninach psa a ten zurivo stekal do prazdneho rohu, mobil odmietal poslusnost a nedalo sa nahravat. Zajtra sa odtialto stahujem, tak dufam, ze uz bude od takychto prihod pokoj. Inak nie som jedina, co to tu zazila. Aj opatrovatelka sa mi zverila s tym istym...
@gergi7 tak sup
@medveckaeva , pred 4 rokmi na 1.sviatok vianocny sme mali prvu prihodu.dcera mala vtedy 3 mesiace.
Na stedry vecer sme vyvolavali mojmu staremu ocovi,ktory byval od nas cez 200 km.nedvihal. nedarilo sa nam to ani na druhy den. tak sme boli v tom, ze sviatkuje pri priatelke. Vecer sme mali pohodu pri telke, dietatko spinakalo v postielke. no proste idilka. a potom do slova a do pismena som mala pocit, ze sa mi zastavilo srdce. malej sa v postielke pustila hrat zvonkohra. nikdy to nepochopim!!! hrala len vtedy, ked sa natiahla! a hned po tom ako mala zaspala, som ju zacvakla a nemohla vydat ziadny zvuk. S muzom sme sedeli a doslaova cumeli na seba, co to ma znamenat. hrala celu molodiu. Po dohrati som nebola schopna sa postavit z gauca a ist do izby k malej, jednoducho to neslo.
No a vsetko sa skoncilo tak, ze na druhy den museli ist k staremu ocovi. nasim doma to z nedalo, sadli do auta a isli ho pozriet. Zial bolk v tazkom stave. upadol do bezvedomia, na silvestra umrel a na dcerine meniny bol pohreb... Od vtedy sa zacali tieto nase zahady....
@kveta , aj my sme mali za cas psika. Kupili sme si do, nastahovali sme sa. Chceli sme psika do domu, detom pre potesenie a hlavne pre mna, pre moj pokoj. Manzel robil len nocne, tak nech nas niekto chrani. No potom som sa bála ešte viac!!! psík nám doslova preskuvinal a prestekal celu noc. pravidelne sa to zacinalo v noci po 01.00 ....
Ja tiež takýmto veciam verím, tiež mi malá občas pozrie niekam kde nikto nieje a usmieva sa a podobne...mne moja mamina rozprávala, že keď som bola malá a najmä vtedy ak som mala horúčku tak som sa s niekym rozprávala a tiež som ukazovala na niekoho a keď sa ma mamina spýtala, že koho tam vidím tak som jej vravela, že tetu...podľa mňa malé deti majú takéto schopnosti a vidia duchov. Ale tak každý má iný názor 😉
Moze to byt fantazia moze to byt nieco viac. Ale budes tu pocut vela rozpoluplnych nazorov. Ja verim tomu ze duchovia su medzi nami a aj tomu ze ich vidia male deticky.