Môžu 2 mesačné bábätká navštevovať soľnú jaskyňu?

janka987
14. sep 2011

Máme 2mesačného synčeka, ktorý je stále zahlienený (inhalujeme vincentku, pri postielku davam hrniec s horucou vodou a kamilkami, má zvysenu polohu, odsávame, mali sme dokonca ATB - vyter z nosteka=streptokok, mali sme aj pamykon, nasivin, sinupret, mukosolvan a boli sme aj v nemocnici) trošku to ustúpilo. Neviete, či môže aj takéto malé dieťa navštevovať solnú jaskyňu? Dakujem za odpovede.

vefi89
14. sep 2011

ja si myslím, že áno, nemá to ako ublížiť 🙂 len aby nezachladol

tanja61
14. sep 2011

aj ja si myslim ze ano dobre obliect a je to 😉

siusinocka
14. sep 2011

no viem, že ak sa správne soľná jaskyna nedezinfikuje, tak sa tam baktérie len množia... moja známa tam išla zdravá, chcela vyskúšať a strašne ochorela.. ked zisťovali kde to mohla chytiť, lekárka zistila že v danej solnej jaskyni boli viacerí, ktorí daný bacyl mali... tak neviem.. ja by som to neriskovala...

luciferkax
15. sep 2011

nie, nám pneumologicka neodporúčala,,,a už vôbec nie umelú,... protom tiež býval často chorý

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bianca
15. sep 2011

K postielke ziadne kamilky.Na nich moze reagovat este horsie kedze sa jedna o casty alergen.
V prvom rade treba preliecit streptokoka a hlavne zobrat vytery aj vam rodicom ci nieste prenasaci.V takom pripade mozte chuda dieta liecit a nic z toho kedze zroj je stale v dosahu..Aby atb a aj ine kvapky dobre zabrali najprv treba nostek precistit sprajom s morskou vodou.To riadne pretiahne dutiny,potom pripadne poodsavat a az tak kvapky dla medikacie.Solna jaskyna v takom veku podla mna tiez nieje vhodna.Hlavne ked su uz teraz na kazdom kroku a pochybujem ze su vyoko kvalitne a zdraviu nezavadne.

estterka
15. sep 2011

vies co,da sa naparovat aj taky drobcek,nechas zovriet vodu so solou a potom nad to maleho,len na chvilku,nie do najvacsej pary.nam to pomohlo velmi,ked mala nasa pol roka.