Máme 2mesačného synčeka, ktorý je stále zahlienený (inhalujeme vincentku, pri postielku davam hrniec s horucou vodou a kamilkami, má zvysenu polohu, odsávame, mali sme dokonca ATB - vyter z nosteka=streptokok, mali sme aj pamykon, nasivin, sinupret, mukosolvan a boli sme aj v nemocnici) trošku to ustúpilo. Neviete, či môže aj takéto malé dieťa navštevovať solnú jaskyňu? Dakujem za odpovede.
aj ja si myslim ze ano dobre obliect a je to 😉
no viem, že ak sa správne soľná jaskyna nedezinfikuje, tak sa tam baktérie len množia... moja známa tam išla zdravá, chcela vyskúšať a strašne ochorela.. ked zisťovali kde to mohla chytiť, lekárka zistila že v danej solnej jaskyni boli viacerí, ktorí daný bacyl mali... tak neviem.. ja by som to neriskovala...
nie, nám pneumologicka neodporúčala,,,a už vôbec nie umelú,... protom tiež býval často chorý
K postielke ziadne kamilky.Na nich moze reagovat este horsie kedze sa jedna o casty alergen.
V prvom rade treba preliecit streptokoka a hlavne zobrat vytery aj vam rodicom ci nieste prenasaci.V takom pripade mozte chuda dieta liecit a nic z toho kedze zroj je stale v dosahu..Aby atb a aj ine kvapky dobre zabrali najprv treba nostek precistit sprajom s morskou vodou.To riadne pretiahne dutiny,potom pripadne poodsavat a az tak kvapky dla medikacie.Solna jaskyna v takom veku podla mna tiez nieje vhodna.Hlavne ked su uz teraz na kazdom kroku a pochybujem ze su vyoko kvalitne a zdraviu nezavadne.
vies co,da sa naparovat aj taky drobcek,nechas zovriet vodu so solou a potom nad to maleho,len na chvilku,nie do najvacsej pary.nam to pomohlo velmi,ked mala nasa pol roka.
ja si myslím, že áno, nemá to ako ublížiť 🙂 len aby nezachladol