Ahojte mamičky mam 7 týždňovú dcérku bývame na dome a keď je tak krásne môže byť mala už na rukách aspoň na chvíľku vonku bez kočíka?
@stanka611 pravdaze moze, dokonca je to idealne ak babatko je od narodenia aj nosene, tulkane, mojkane, citi aj tvoju pokozku, pocuje tlkot tvojho srdca
@zmrzlinka2021 preboha, však hádam doma ju vezme na ruky 😂
@stanka611 kľudne, to môžeš aj v zime, ak je oblečené, len aby nebolo už spotené a neprefúklo ho.
@zmrzlinka2021 jasne ja sa snou stále tulim a aj ju často nosím nerobí mi to problém len som sa bála ci môžem aj vonku? Lebo teda moji rodicia mi tvrdia ze ešte s a nemôže vyberať z kočíka aby nanu nenafúkalo
Jasné že môže a teraz je ešte aj tak krásne vonku, dieťatku to spraví len dobre. Ono treba trcoha zvoľniť ukľudniť sa a nevidieť za všetkým nejaký ten problém
Dievcata, inak, ja som malinke babatko z kocika nikdy nevytahovala, kym bolo vonku zima. Aj teraz je este v tieni chladno. Lebo som sa bala, ze je spotene, predsa take zababusene ma tam prijemne teplucko a mozno niekedy az moc, sem tam mal syn vlhky chrbatik na bodycku. Tak aby ho neofuklo. Ale ani som nemala dovod ho vytahovat.
Ine je pre mna mat babatko vonku na rukach "od zaciatku", ze pred tym nebolo napriklad hodinu v kociku. To je samozrejme ok, nie je na tom nic zle, aby sme sa rozumeli 🙈
Ale vyslovene z toho tepluckeho peliesku som nikdy nevyberala, presne kvoli straseniu od zimy, ak nahodou je spoteny
Obleč ho a rovno s ním von, kým sa nespotí v kočíku a bude to v pohode.
@stanka611 týždňové dieťa som mala vo februári vonku v šatke asi hodinu...trčala mu hlava v čiapke vonku zo šatky...takže určite teraz bez problémov
@stanka611 Tvoji rodičia ti toho budú ešte veľa tvrdiť a ty si môžeš ich dobre mienené rady vypočuť. Ale ty si matka a je to tvoje dieťa - ty rozhoduješ podľa vlastného uváženia. Moja od mala nebola v zavinovačke a nechcela byť ani v kočíku. Na prechádzkach som ju mala na rukách (v zime aj s fusakom) a jednou rukou som tlačila kočík, až kým ma to neprestalo baviť. Proti "nafúkaniu" slúži na ochranu oblečenie a čiapka.
Neverim....Kde je modry komik??😀
Ďakujem vám veľmi pekne za vaše odpovede.
Znamy takto vzdy ked vybrali dieta z auta pred domom bezali s nim na rukach o dusu rovno do domu aby ho nedajboh neofuklo 😂😂 ked sa im narodilo druhe kaslu totalne na vsetko.
Tak ked sa na to logicky pozries, tak podla mna nie je dovod na to, aby si takmer dvojmesacne babatko nemohla vybrat z kocika von. A aj keby fukalo, vsak je hadam dostatocne oblecena.
@maminkadeticiek to muselo vyzerat vtipne.
mna by len zaujimalo, preco si mysli, ze by si nemohla
A co na nu nafuka, ked nefuka?
@stanka611 prečo by si nemohla? Aj keby fúkalo, predpokladám, že čiapku má a inak vietor nevadí.
A preco by nemohla? Ci v kociku je zatvorena bez cerstveho vzduchu?