Môžem použiť šrobovacie náušničky na prepichnutie uška pomocou kanyli?

yogalita
13. jún 2016

Dcerka ma 3 mesiace a kupili sme krasne male srubovacie nausnicky z titanu. Vraj tento kov je najbezpecnejsi pre prve nausnicky. Ale teraz neviem ci ich mozem pouzit ked jej chcem dat prepichnut uska ihlou za pomoci kanyli. Bez kanyli to nepojde lebo na konci tycky maju vrubky na srubku co by jej mohlo usko pri prvom vpichu poskodit. Nove nausnicky kupovat tiez nechcem, titanove su dost drahe. Vie mi niekto poradit?

klincek
13. jún 2016

Daj jej nausnicky nastrelit u pediatra niekde v okoli, ja som to tak urobila v ramci prechadzky. Je to rychle, bolest minimalna a vyjde to do 20 eur. Tie nastrelovacie nausnice musis po 6-8 tyzdnoch vyhodit, a potom jej uz mozes dat ake chces.

tyelde
13. jún 2016

Je to v pohode, piercingy robievam dlho a to ze je nausnica so zavitom vobec nevadi, kanyla znesie ;) a prepich sa lepsie hoji ako prestrel, ihla pichne rovno, prestrelenie ti uski z vnutra mikroskopicky potrha, cize ranka je z vnutra nie rovna a hladka 🙂

stanislavao
13. jún 2016

urcite je rychlejsie a menej bolestive nastrelenie. nastreluju sa sterilne nausnicky z chirurgickej ocele, ktore nesposobuju alergie. ked sa uska zahoja, mozete nausnice vymenit. prepichovanie je bolestive a navliekanie zdlhave.
@klincek preco sa musia vyhodit? ja som ich mala niekolko rokov.