Môžem okúpať dcéru, aj keď má výsyp po MMR?

1mina
6. okt 2019

Ahojte prosim Vas zabudla som sa spytat dr - mala je dnes 11ty den od ockovania a spravil sa jej slaby vysyp (par cervenych fliackov N tvaricke) mozem ju aj kupkat vecer ci nie ? Teplotu nema 🙂 dakujem

mogaa
6. okt 2019

@1mina očkovanie oslabí imunitu ale výsyp nemusí byť priamo z vakcíny....ja by som dnes určite nekúpala a počkala čo to urobí do rána(či sa to rozšíri alebo nie) - podľa toho v akom to má stave k pediatrovi....neskúšala si nič v strave?

mogaa
6. okt 2019

@1mina inak pokiaľ ešte kojíš, potri to odstreknutým mliekom

soldi
6. okt 2019

ano, moze byt reakcia na mmr, radsej len osprchuj, nech kozu zbytocne nedrazdid

1mina
autor
6. okt 2019

@mogaa neskusala som nic nove v strave ale po mmr je vraj normalny vysyp do 2 tyzdnov po ockovani takze som s tim ratala len som sa samozrejme zabudla spytat dr ci sa moze vtedy kupat atd...klasika ja vzdy zabudnem polku veci od radosti ze sa ockuje 🤦‍♀️

1mina
autor
6. okt 2019

@soldi ano uz vcera mala par na tvRicke dnes len dve pribudli...tak radsej este pockam rano ked tak brknem dr a opytam sa 🙂

diewcatqoo
6. okt 2019

Ano, tiez sme boli upozorneni na to, ze po 10 dnoch moze byt slaby vysyp. Asi by som na tvojom mieste nekupala, ale myslim, ze kratka sprcha uskodit nemoze ;)

nikpa
6. okt 2019

@1mina Syn mal tiež vyrážky po MMR, nijako som to neriešila, kúpal sa a všetko ako obvykle. Samé sa to stratilo