Môžem okúpať choré dieťatko?

nikoleta17
26. feb 2020

Moj 2 mesačny syn je prechladnuty ma kašel a soplik no neviem či ho možem okupat aby ho nejako neofuklo alebo aby ešte viac neochorel ak mu ostane zimka.Viete mi niekto poradit ako ste to možno robili vy ked vase dietatko bolo chore ?

mahulienao
26. feb 2020

Ja osobne by som nekúpala, kedy si ho naposledy? myslím, že je lepsie aspon dva dni ho len tak poutierať.

deti95060810
26. feb 2020

v kúpeľke máš chladno? ak áno tak potom radšej nie, však nič sa nestane...
Mne raz na toto odpovedala jedna "milá" sestrička že deti sa kúpu predsa aj so zápalom pľúc...:🙄

ivanka12311
26. feb 2020

Ja som prekurovala tým prenosným konvektorom a kúpala ho dala som mu vtedy pre istotu aby mu zima nebola bodynko na to tričko s dlhým rukávom na spodok pančušky tepláky lepšie prekurit než by mal nachladnut 🙂 predsa sa len lepšie človek cíti vykúpany.

ajsha123
26. feb 2020

Ak máš v kúpeľni chladno, tak nie, ale ak nemáš, príp.si teplo vyrobís, ja by som dala pozor na uši, nech sa mu voda nedostane do uší. Deti sa musia umyť aj počas choroby, cez pokožku telo tiež "dycha"... U nás sa nekupeme. Len sprchujeme a hneď vysusime a oblečieme. Vtedy nik neprechladne. A dievčatám vyfenujem vlasy a poctivo vysusime uši.

evitka83
26. feb 2020

@nikoleta17 tak ako so sebou...nebudes predsa tyzden spindira, pretoze si chora 😉 Vypeckuj si teplotu v kupelni, slebo tam daj ohrievac, rychlo ho oplachni, alebo aspon umy ritu, oblec, capku na hlavu na chvilu, kym uschne a hotovo. Osobne si neviem predstavit, zeby som seba alebo svoje dieta neumyla viac ako obden. Hlavne ked je chore a tie virusy sa po nom a po tom obleceni chytaju ked sopli kycha kasle a poti. Neviem ako ini ludia, ale osobne sa aj ja aj moja dcera citime lepsie, ked ten bordel rychlo zmyjeme

patka06
26. feb 2020

jasné, že okúpať, kúpe sa aj pri horúčkach
Hlavne kúpeľňu neprekúriť, aby nebol veľký teplotný rozdiel medzi ňou a ostatnými miestnosťami, teda aby neostalo chladno.

sapetka
26. feb 2020

Ja kupem aj ked vychadza kupel na cas ked sopli alebo kasle. Pokial nema teplotu problem v tom nevidim

whatever1
26. feb 2020

@nikoleta17 nekupala by som aspon prvé dva dni... maximálne by som oplachla ritku ak by bolo treba.

nikoleta17
autor
26. feb 2020

Dakujem za vaše nazori 🙂

eperia
26. feb 2020

@nikoleta17 určite nie,netreba ho kúpať teraz,iba sa mu môže pohoršiť