Môžem kombinovať Espumisan a ColiPrev pri bolestiach bruška 4-týždňovej dcérky?

nika2244
15. feb 2020

Moja 4 týždňova dcéra trpí bolesťami bruška. Môžem kombinovať prípravky Espumisan a ColiPrev? Ako často a v akých množstvách? Aké s tým máte skúsenosti? Každá rada pomôže. Ďakujem 😊

martinka13
15. feb 2020

Nam nikdy nič z liekov nepomohlo. Jedine rektalna trubicka

romanka_369
15. feb 2020

@nika2244 ja mam 3 tyzdnovu a davam espumisan do kazdej flasky 20-25 kvapiek ako je v letaciku.. Ale bolesti mame stale tak neviem ci to zacat s niecim kombinovat😐..

nikiki29
15. feb 2020

Kombinovať sa môžu. Ale treba vyskúšať... môjmu malému Espumisan vôbec nepomáhal, zabral Sab Simplex

evuska135
15. feb 2020

Nam zo zaciatku zaberal espumisan potom sme presli na sab simplex kedze predtym sme skusili aj coliprev, ale z toho mal este vacsie krce v brusku

chrumka44
15. feb 2020

U nas sab simplex nepomahal, espumisan sme pouzivali pri vsetkych troch, ale pri poslednom som kombinovala, espumisan pred kojenim a coliprev rano a vecer. Espumisan neriesi z dlhodobeho hladiska, len ako keby prejde cez telicko a pomoze. coliprev ma ucinok, ak sa berie dlhodobo, kedze je to enzyn, ktory stiepi laktozu, ak si to spravne pamatam 😊

misickaa4
15. feb 2020

U nas espumisan vobec nepomahal. Skor coliprev a este lepsi(koncentrovanejsi) je colief. Oba su v pripade, ze babatku vadi laktoza, kedze ju este nevedia travit.

queen_mary
15. feb 2020

U nas tiez iba rurka 🙂 preslo to potom nejako samovolne.

simona92101
15. feb 2020

Coliprev je na problemy s laktozou,na uvolnenie bruska skor pomaha Sab simplex a pri kazdom prebalovani masirovat brusko aby prdy isli von.

titla
15. feb 2020

My sme davali kombinaciu espumisan a coliprev pri kazdom kojeni. U nas to pomohlo.

deedol
15. feb 2020

@titla tiez tak. a tiez pomohlo. plus masaz bruska s kremom (pupik)

tulipanicek
15. feb 2020

Nám tiež pomohla kombinácia Espumisan a Coliprev. Môžem sa spýtať ale prečo chces kombinovať? Lebo možno stačí vyskúšať najprv SAB Simplex, Simethicon Baby alebo BabyCalm pred podaním Coliprev k Espumisanu

nika2244
autor
16. feb 2020

@tulipanicek pretože sám espumisan nezaberá a nevedela som, či môžem podávať aj coli prev v jeden deň

tulipanicek
16. feb 2020

@nika2244 Majú rôzne mechanizmy účinku. Takze môžeš. Ale skús radšej najprv SAB Simplex alebo samotný Coliprev alebo niečo iné. Až potom by som to kombinovali. My sme coliprev pridali lebo mala j trosku riedku stolicu.

lenuliatko84
16. feb 2020

Ahoj ja som asi do 4 mesiacov pouzivala coliprev a maly nemal ziadne bolesti,bolo to spokojne bábätko. Espumizan nezabral

katpox
16. feb 2020

Nam nepomohlo NIC. Espumisan, baby calm, bio gaia a este podobne kvapky espumisanu som kupila a nic ,ziadna zmena. Plac,krce v brusku a odporucam,pozrela som si protikolikove cvicenia na youtube a to pomahalo, tiez masaze bruska s kremom pupik a ked sa stalo ,ze nic z toho nezabera,tak rurka. ..a skuste tie cviky a masaze. Veselo sa vyprdka ...a niekedy aj vykaka ...a bez plienky som pritom mavala babo ...

stela2020
2. jún 2020

@titla dobry den, davate oboje do mliecka naraz? alebo ako sposob pouzivate? pred krmenim na lyzicu?

titla
2. jún 2020

@stela2020 Ano, davala som malemu lyzizckou tesne pred kojenin.