Môžem jesť hokaido polievku počas dojčenia?

julinka2019
3. jún 2020

Zienky ked kojim možem hokaido polievku ? Alebo ake mozem polievky celkovo

dextella14
3. jún 2020

@julinka2019 jasne ze hej
Hociake polievky, len si dat pozor na potraviny ktore naduvaju aj Teba- kel, karfiol hrach atd

syslik81
3. jún 2020

ja som jedla vsetko ako pred porodom ci tehotenstvom ak by som videla ze mala po niecom ma bolave brusko tak by som vynechala ale ak si spomynam tak bola v pohode so vsetkym

evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dextella14
3. jún 2020

Ja som potom vynechavala aj smotanove veci, pretoze sa dietatku rozvinula alergia na bielkovinu krav mlieka /ktora potom odoznela/, ale pokym nema dieta tazkosti tak v pohode aj hokaido a ine pol so smotanou

oliviakatka
3. jún 2020

Všetky 👌🏼

siska53
4. jún 2020

@julinka2019 mozes všetky! Jedine si odsleduj pri nafukujucich, ci babo neboli z toho brusko a ak nie, tak pokojne jedz. A paradajkovu by som jedine mozno preve 3-4mesiace vynechala, kedze moze byt alergenom. Ak neskor nic nebude, tak je to ok.

margaretka_
4. jún 2020

Mozes jest vsetko bezne jedlo. Vylucila by som nieco az keby som videla, ze babu robi nieco zle. U nas to bolo pri prvom mlieko, inak nic a pri druhom som jedla u0lne vsetko normalne 🙂

brankova
4. jún 2020

@dextella14 Ake malo priznaky? Moj maly ma stale hnacku,ked zjem mliecne. A ako odoznela? S prvymi mliecnymi prikrmami?

dextella14
4. jún 2020

@brankova krv v stolici

Ja som vysadila bielkovinu kravskeho mliela z jedalnicka, potom to bolo ok. A normalne sme zacali s prikrmami, kyslomliecne- biely jogurt tolerovala a potom uz vsetko

sandrika1986
4. jún 2020

Ano, mozes.