Ahojte mamičky idem sa spýtať narodila sa nám dcérka 4.11. 2020 ktoré máte takto na jeseň detičky kedy ste bolí prvá krát snimi vonku dnes by som chcela ísť myslíte že to je skoro?
Kľudne môžeš ísť 😉😉
Po mesiaci
@hennyinnsbruck uvidím ako bude keď nebude zima by som šla lebo mamvl 4 r baby doma nech trosku sa vyvetraju
Moj sa narodil 6.11 a po prichode z porodnice uz snezilo sme isli von asi na 20 minut na 4 den. Ale nakoniec chcel spat iba vonku v kociku, takze sme ho fajne zabalili a spal aj 4 hodiny v kociku von. Chory minimalne, ani nastupom do skolky. Lekarka nam vravela ze zima nevadi,len nech je niekde v zavetrí a dobre obleceny.
Baby ktoré bývajú blízko nemocnice napr na takých sídliskách ako je Ružinovska nemocnica idu j domov peši z nemocnice s novorodencom
@detimoje3 zima nevadí. My sme šli po týždni (koli cisáraku nešlo skôr) a odvtedy každý boží deň a za každého počasia (mam psi)
ja som rodila v decembri a syn uz hned na druhy den po navrate z nemocky brazdil ulicami vo fusaku. v pohode mozes ist 🙂
načo čakáš...nie sú ešte ani mrazy.... kľudne aspoň na pol hodinu.... a potom uvidíš ale podľa mňa postupne budeš predlžovať.... Horšie to bude v zime, keď udrú mrazy....
My sme začali chodiť pravidelne od desiateho dňa veku, bol november. Samozrejme postupne predlžovať dobu vychádzky, nie hneď 2 hodiny 😉.
Išla som so všetkými deťmi hneď v deň prepustenia z pôrodnice.
poľa mňa kľudne choď. ak je všetko v poriadku, nemáš sa čoho báť, akurát, by som pomalinky čas predlžovala, nie že ju vezmeš hneď na 2 hodiny do zimy
Kľudne dajme tomu prvý krát tak cca polhodinka?
@detimoje3 A prečo by si nemohla? Daj aspoň jeden dôvod....
Ja som bola až po 2 týždňoch, ale vtedy boli dosť zimy a silný vietor. Mne samej sa nechcelo v takej zime. Na tvojom mieste idem kľudne cez obed keby aj len na polhodinku. Prečo nie...
Nie, do 18tich s ním ostaň zavretá v spálni :D
Ahoj,choď čím skôr,postupne,nie hneď ráno,ideálne okolo obeda+poobede. Zvykať po pol hodine potom aj na dlhšie. Nechodila som len ak bola hmla na odporučenie sestričky z pediatrie.
Určite. Aj naša sa narodila v januári a o 2 dní sme šli vonku. Aspoň 2 krát denne po pol hodine určite. Ona nakoniec chcela späť skoro len v kociku. Takže zima nezima sneh mráz dážď ...trávili sme hodiny vonku.
30.10 a po 10 dnoch siel
@detimoje3 na druhy den po prichode s porodnice.