ahojte baby chceme ist na punč len vonku je -3, chodite s tak malymi vonku aj ked je vonku takto ?
@abbey1 neexistuje zle pocasie, len zle oblecenie. My chodievame vzdy. Jasne, ze nie pri -20, ale -3??? 🤦🏻♀️
@july0 určite môžeš 🙂 predpokladám, že bude sedieť v kočiari, ale ak aj nie, tak ho poriadne obleč, aby ho neprefúklo (u nás včera aj dnes nepríjemne fučalo) a môžete ísť. veď tam nebudeš bývať, pôjdeš na nejakú hodinku a idete domov 🙂
diki baby tak pojdeme 😁
@july0 a, samozrejme, doložím ešte poznámku: samozrejme, že áno, ak je zdravý. pokiaľ má nejakú virózu, teploty, sople a podobne, tak ostaňte doma. mimochodom, my sme si včera kúpili super vínko za relatívne nízku cenu, do toho zmes na varené vínko, zohriali sme si to doma a poriadne vychutnali 🙂 to len pre prípad, že máš chorého syna a máš chuť na punč 🙂
@july0 a ideš v rajci alebo ZA?
Ja som bola vonku s mesačným synom pri teplote - 16 st celzia...a aký chlop z neho vyrástol😁
Ak ten punč nechceš daj aj jemu tak kľudne 😁
Ved to nie je novorodenec.. a teplota -3 nie je ani poriadny mraz. Ako ste fungovali minulu zimu?
Moj syn je narodeny koncom decembra a odkedy sme prisli z nemocnice domov, som ho davala spavat na balkon. A to teda boli aj vacsie mrazy ako -3 🙂
Ja som chodila von s mladsim aj do mrazov. Narodil sa v januari, kym prisla jar tak cme chodili von, dlasiu zimu uz celu chodil von kazdy den. V polmetrovom snehu sa vyvalal, ze mal sneh az za krkom.
14 mesačné? však to už sa ma ani nepýtal, v čase obvyklom na vychádzku stál pri dverách a snažil sa obliecť do overalu 😀
ja že bude reč o 4 mesačnom - aj v tom prípade by som napísala "áno, za KAŽDEHO počasia KAŽDÝ deň" lebo však inak by mi doma hrablo 😀
@july0 nemyslíš vážne?! 🤦 A keď bude celú zimu niekoľko mesiacov pod nulou tak ho budeš držať doma? Veď treba pestovať imunitu, chodiť na čerstvý vzduch, otužovat a nie slepo ,,chrániť,, dieťa ale pri tom mu akurát škodis. Trochu sedliackeho rozumu zapni a budeš mať ty aj dieťa jednoduchší život.
Ja som dnes veru nebola so 16 mesačným. Zima je úplne v pohode, ale dnes nenormálne fucalo. Sliepky nám prefuklo k susedom, zvalilo plot v záhrade ani len psi sa nechceli ísť venčiť von. Mne aj cez čiapku prefuklo hlavu a ucho ma bolí už. S mrazom nemám problém, ideme aj keď je -20 ale keď takto fučí, tak nie.
@januska12323 haha to bolo dobré, 😀
@panelacikova dakujem 🙂
@july0 V otazke si sa pytalla ist bon s ohlafom na teplotu a nie s ohladom vysokej chorobnosti. Tak podla toho aj baby reaguju, kedze -3 stupne je normalna zima a ziaden extrem. Ja som si myslela, ze vek je zle udany. Keby si riesila 14 dnove babo, tak ok. Ale 14 mesacne? Minulu zimi ste ako chodievali von?
@july0 Naš synček mal 3 mesiace, keď boli mrazy aj mínus 10 a chodili sme každý deň aj 2krat.
maly ma skoro 1.5 roka, kazdy den spi na balkone dve hodiny a k tomu chodime von doobeda aj poobede 🙂 jemu teda rozhodne nie je zima, ked lieta hore dolu, to skor mne 😂
@july0 ked je chorobnost, netreba chodit do detskyvh kutikov ale prave von na vzduch… trochu porozmyslat treba…
15 mesačný bol v zahraničí kde bolo -20 a teploty mínusové niekoľko týždňov vkuse. Čo si myslíš, že ľudia v Nórsku, Svedsku alebo v Rusku na Sibíri ako žijú ? Či oni nemajú malé deti? Či sranduješ 😀
@july0 Mraz nie je ohladom chorobnosti vobec zle pocasie. Horsie je podla mna sychrave tesne nad nulou.
@july0 Preboha! To chceš ročné dieťa držať doma pokiaľ teploty nestúpnu na koľko? 0,+5?