Na precahdzku kocikom ked je vonku vietor 16km/h?
Prečo nie?
veď nie je vonku uragán.
@3009 tak je studeny vietor nieje leto bojim sa ze ochorie zntoho studeneho vetru
Ved je v kociku tam sa ten vietor az tak nedostane
Nie len do 15km\h ✌🏻✌🏻✌🏻
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@biglovemom nechapem
Z vetru neochorie 😉
No zalezi na tvojom pocite a veľkosti dietata a kočíku. Mala som kocik,kde bola skoro zarovno s vanickou,že bola plytka a fukalo tam hrozne. V sportovom, keď sedí neschovam,takže ja nechodím,keď fuka tak,že mi ohyba kriky na balkone, mne samej to nie je prijemne.
Neries 🫣
nepises ake velke je dieta... akoze za mna s detmi von v kazdom pocasi.... samozrejme ak je dieta vo vanicke, a silne fuka (ale fakt ze silne) tak by som dala tu foliu proti dazdu... pomoze aj s vetrom... ak je v sportaku tak podla toho ci spi a aj tak je schovane alebo ...
Tak ak by fúkalo tak, že ohýba stromy, tak nikam nejdem.
A ked bude mraz a zima, tiez budes stale sediet doma aby neochorela? 16 km/h je nic, to nie je hurikan. A druha vec, to sa fakt potrebujes spytat na MK? Ved mas svoju hlavu nie?
@katkaseiner píše ze ma 15m
Z vetra neochorie, jedine keby si ju neobliekla dobre.
@ivanakal nie nebudem sediet doma dverak spala prvy rok iba vonku denne spanky takze my tu nepis omsedeni doma ontom
Ja neviem nic
Daj cez usta sal a dobre oblec a chodte.
@evaachesa ohyba nam konare
16 km/h vam ohyba konare? 🙈
Vietor jej neublizi, ak ohyba konare, to skor by som sa bala o bezpecnost, ze ci nejaky nezlomi a nespadne na vas.
Beaufortova stupnica rychlosti verta:
3. mierny vietor - Pohybuje zástavkou, spôsobuje dosť súvislý šumivý pohyb lístia stromov a krov, slabo čerí hladinu stojatej vody.
Rýchlosť 3,4-5,2 m/s, 13-18 km/h.
Máš trošku paranoje v živote čo? 😂
Ak mas obojsmerny kocik tak otocis aby bola v zavetri. Ak nie, tak hadam, ze mas fusak a ren zapnes po usi a decko jak v bavlnke.
Uz fakt osprostievate niektore
@autorka vies co by povedal moj dedko? Pouzi stary sedliacky rozum. Niektore otazky su akoze uz ozaj cez ciaru
Nie sed na modrom koníku🙄
@kitycat ja tak chodím s deťmi von. Mladšiu mám ešte v kočíku, mám ju v zimnom fusaku zapnutú až po krk a tak jej závidím. Zababušená v teplúčku, vozí sa ako kráľovná. Hneď by som menila. A keď ju vyberiem, je teplučká ako radiátor, dobre hreje. 😀 Tiež tu fúka mierny vietor, ale teda nenapadlo mi pýtať sa na koňovi ako obliecť deti a či vôbec ísť von.
@kitycat ano najme ty
@klotildabazarik no hlavne ze ty tu sedia a davas sproste komenty
@lalala94 jansom sa o oblecenie.nepytala btw
Nie, mala by mať aspoň 17m. Z údaju 16km/h vyplýva, že deti 16mesačné odfúkne, treba ti staršie aby zvládlo ten nápor.
Ma 15m