Dobrý večer, prosím vás chcela by som sa opýtať či môžem dať bábätku (3 týždne) espumisan keď ju bolí bruško a nemôže sa vyprázdniť? Mám dať tých 25 kvapiek na lyžičku a dať jej to alebo si môžem trošku odsať a do toho tých 25 kvapiek? Alebo nejaký iný overený trik poznáte? Ďakujem za každú radu 🙂
Pupik krem a masirovat brusko. Ale aj espumisan mozes dat.
Mozes dat kludne espumisan a daj ho na lyzicku pred papanim ale skus najskor len tak 10-15 kvapiek.
@budemematbejby môžem si aj trošku odsať a do toho? Lebo sa bojím, že z lyžičky to vypľuje. Či radšej len na tej lyžičke?
@kikimon88 mozes si dat aj do mlieka
@budemematbejby ďakujem 😊
Davate 25 kvapiek ored kazdym krmenim? Nieje to nejak vela?
Rektalna rúrka pomôže keď nevie lebo to že dáš 1x espumisan to je nič to treba dávať vždy inak nepomôže a niekedy vôbec nepomôže aj keď dávaš....som dávala malej a nič, potom som prešla na svatojansky caj a mali sme pokoj ani bruško nebolelo ani nafúknutá nebola pekne aj kakala 🙂
@kikimon88 ahoj, ja som dávala na lyžičku 15 kvapiek pred každým kojením, tiež cca od 3 či 4. týždňa a pomohlo. Postupne sme potom prešli na 20 kvapiek. Malému to chutilo, nemal problém to spapať. Dokonca, keď sme začínali prikrmovať bol už zvyknutý na lyžičku a hneď otváral ústa, keď ju videl 🙂
@kikimon88 teply obklad na brusko, masirovat v protismere hodin ruciciek a pocvicit. To by som skusila ako prve