Ahojte, mam krásne vonajuci krem na ruky - kokosový. Minule som si natrela ruky a moja 3rocna zacítila krásnu vonu a ze ona ho chce na tváričku. Mate skúsenosť? Sú krémy na ruky nejaké iné ako na tvár?
Nedávala by som žiadne krémy 3 ročnej na tvár a hlavne nie parfumované
ja sama by som si nedala, takže dieťaťu už vôbec nie. maximálne jej vysvetli, že tento je len na rúčky a na tváričku sú iné
Ja davam detom do vane cisty kokosovy olej . Krem na ruky by som nedala dietatu ani sebe na tvar.
@tatisna sú mastnejsie môžu upchavat póry. Ja sa pamätám ze za mojej mladej éry sme liečili akné pomocou indulony na tvári. Ak mám napr príliš suchu pokožku okolo nosa alebo na brade tak si indulonu a lebo la roche na ruky dám na to miesto a prejde to skôr, ale dietatu určite nie.
@tatisna to sebe dávaš tiež krém na tvár, ktorý je určený na ruky ?
Nase deti si takto u svokrovcov na chalupe sami natreli na tvar Indulonu v nestrazenejj chvili. Indulonu bezne davam na tvar aj najmladsiemu, 2 rocnemu, hlavne, ked je teraz okolo nuly a pod nulou, nekupujem tie predrazene akoze ochranne kremy na tvar pre deti. Alebo mam doma kupene z lek. surovin cisty lanolin, lenze to nevonia, skor smrdi a je to velmi tuhe. Sama pouzivam co najprirodnejsie veci, ale ked je mraz, potrebujem silnu vrstvu tuku, tak niekedy siahnem po takom obycajnom parfumovanom Dove, lebo ine su mi malo mastne a robia sa mi cervene suche flaky.
Ak nema citlivu pokozku, nestane sa nic, ale skusila by som pohladat nejaky podobny kremik, mozno daco s cistejsim zlozenim, daco prirodne, aj slovenskych znaciek je vela, mozno len ciste slahane kokosove maslo, ak by si to chcela pouzivat castejsie a problem vyrieseny...🙂.
Ďakujem za odpovede. Krem som samozrejme na tvár nedala, iba na ruky som dovolila ale v posl.dobe malej veľa veci musím zakazovať (sladké, chodiť hola po byte a pod.) že mi to prišlo aj ľúto ze ani ten krem nemôže ten ktorý chce...to je cele...
jémine, veď to nie je jed. Dobre, nenatrela by som jej hrubú vrstvu, ale keď jej dáš 2 ďobky, tak sa jej určite nič nestane. Kedysi sme Indulonu natierali od topánok až po tvár.
kup jej kokosovy olej a bude vonat zdravo..krem na ruky ma ine zlozenie ako na tvar
To fakt sa toto pyta mamka na mk? Bože môj , zlaté casy ked neboli este internety a matky nehrotili každú debilinu ..
@tatisna nie su moc iné, maximalne tak viac parfumované a to môže uškodiť na pleť.. hlavne tak malej