Tento čajík je ževraj od 6 mesiacov. My mame 4 ale už som ho kúpila myslíte že ho malému môžem kľudne dávať?
@bajka16 vyskusaj urobit slaby cajik...a uvidis reakciu. Nesom expert ale ja by som vyskusala a ak by nebol problem ok. Ide aj o to ze na biektore latky abatka nie su este pripravene...ako citrusy a podobne. Jahoda je alergen ale ja mojej davam jahodovu vyzivu od 4 mesiaca a ziadna reakcia vsetko v pohode. Vyskusaj ak bude problem kup iny ak nie ok...
Kup si sypany ale skus aj tento. Ako bolo hore spomenute, jahoda je alergen a moj maly od 8 m jahody normalne čape (v čaji od 5m) a na maliny mi chytil alergiu, cize to je individualne. Skus spravit taky slaby a uvidis.
Jeden skúsim hádam sa nič nestane ja len zato že čistú vodičku nechce jedine keď ho okkamem keď má papať tak vypije tých 20ml kým príde nato že to není mliečko 🤷🏻♀️
Určite by som tieto čaje ja celkovo nedávala pred prvým rokom. Obsahujú cukor a iné zložky. Keď čaj, tak normálne sackovy alebo sypaný Harmančekovy či fenyklovy.
Do pol roka by som tiež nedávala čaje ovocné a hlavne by som tie ovocné dala až po Tom čo dane ovocie vyskúšajú. Taktiež by som dala pozor na jahody
@bajka16 ahojik, ja som tiež tieto čaje nedávala vôbec, radšej som uvarili klasický detský feniklovy čajík a tej popijala keď chcela, potom harmancekovy a až od roka som jej zacala dávať ovocné, ale tie moc nechcela, bola naucena na ten feniklovy
Podľa mňa tieto čaje obsahujú veľa cukru a bohviečo ešte, ale ak chceš, vyskúšaj, uvidíš
To nie je ziadny caj. Je to granulovany cukor s farbivom a aromou. Takze normalny clovek to decku do 3 rokov ani neda.
Nedala by som. Iba vodu troskj
@tulipanicek presne tak.. A najlepšie nedávať vôbec..treba si prečítať zloženie, je to sama chémia ☹
Pre deti je najlepšia čistá voda
@stanulienkat ani decku po 3r
@bajka16 sunarek je aj vo variante 1m+ fenikel sa mi zda. 4+ medovka a hruska (na spanie a ukludnenie) aj jahoda a malina sa mi zda ze su od 4m+.... aj obycajny detsky caj je od polroka malej som ho davala skor. Sice slabsi ale pohoda. Najdi si variantu 4+ s vyhovujucou prichutou ak sa obavas 😀