Môžem dať 14 - mesačnému dieťaťu zeler?

crapula
17. okt 2011

chcem dat rapikaty zeler do polievky no neviem ci moze..dakujem za odpovede

katren
17. okt 2011

jasne, ze moze 😉

lucula73
17. okt 2011

a prečo by nemohlo?
ja som dávala ku zeleninke už skor ako pred rokom,ale len kúsoček....a v slepačej polievke dávam vyvariť zakaždým 😉

granado
17. okt 2011

no tak baby to mate šťastie že nič je to dosť velky alergen ja som ho ešte nedala ani mojej a to bude mať dva roky ale to zasa len pre to že sme si odvykli ale myslim že zrovna s nim netreba ponahlať. ale je to tak niekto reakciu ma a niekto nie 😉

mirip
17. okt 2011

ano može , už od 8mesiaca sa može dochucovať zeleným korením ako bobkový list, petržlenová vňať, majoránka....samozrejme len málinko a tiež aj zeler sa môže len nie prehnane, my ťaháme 8.mesiac a tiež v pohode dávam ale len tak 1-2lístky do príkrmu,no a 14mesačné dieťa može všetko už jesť čo všetci len tak nesoliť a nekoreniť, akurát do 3rokov by sa vraj nemali huby a morské plody ale aj to je otázne....čo detský lekár to iný názor, najlepšie sa riadiť podla seba a chuti dieťaťa

luba142
17. okt 2011

po roku uz moze kusok, vyskusaj a uvidis, ale ja si myslim,ze rapikaty je trosku jemnejsia ako ten klasicky, teda nepouzivam ho,ale detom po roku som uz do zeleninky kusok davala, nie velky, len taky hranolcek akoby 🙂

saranata
17. okt 2011

kludne možeš, ak uvidíš nejaku reakciu tak ho proste už nedáš, ja som začala po roku dávat postupne 🙂

zuzana84
17. okt 2011

Ja som zacala do polievocky davat uz aj pred rokom, a teraz ho uz aj papa 🙂

katka3012
5. nov 2011

mozes 😉

lumimi
5. nov 2011

jasne ze možeš,

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz