Ak mi uz 10m babo chodi kasne ze sem tam spadne ....mozem kupit nejake topanky a dat ho trosku vonku na ihrisko nech skusi pochodit medzi deticky ludi ?
Alebo je to este skoro a pockat ?
Preco by si mala cakat? Ze ho vacsie deti prevalcuju a tak? V herni bezne vidim male deti ktore zacinaju chodit. My sme chodili of 11 mesiaca.
Samozrejme topánočky a vonku chodiť, radšej by som dieťa vonku ešte držala za ruku. A už to nie je “bábo”
Mne sice obe baby zacali chodit dost neskor,ale starsia odkedy sedela,tak sme sa chodili hojdat a do piesku,a mladsia odkedy viac vnimala,mi sla vyskocit z nosica/kocika,ked videla,ze sme na ihrisku..ona spokojne aj 4nozky vsade 😁
Jasneee, smelo do toho ☺️ vsak budes pri nom
Pockat?a naco ?
Sak aj nechodiace -lezuce mozu ist do pieskoviska a pod😳😳😳
No jasne
Na čo chceš čakať? Môj syn sa hrával na ihrisku aj ako stvornozkujuci 😁
Kludne. Pozrite nejake capackove ľahké ohybne topánky a moze skusat vsade, aj na trave, parku,...
Jasné, len buď blízko a dávaj pozor, niektoré deti sú dosť divoké na ihrisku, nech drobca nevyplašia/nezhodia🙂
Ano daj capacky a moze ist no na ostatne deti pozor. Hlavne tie male este nevedia davat pozor ani na seba nie to na ostatne deti. Aby skaredo nespadla neudrela sa a nemala strach potom chodit. Ale dcerka je poriadne sidieko ked uz chodi🤗
Dať na ihrisko nie. Ale ísť s nim na ihrisko môžeš, predpokladám, že budeš s nim v piesku, aby sa nenajedlo, aj medzi kamienkami, či na smykalke a hojdačke. Moje deti v toľkých mesiacoch už poznali ihriska po celom sídlisku 😉
a na co chces cakat? Mne dieta chodilo na ihrisko aj predtym, nez chodilo a to zacalo chodit v 9m...
@natalienka12 ja stale vravim babo ale asi uz budem hovorit dievcatko 🙂 a ake topanocky viete mi poslat fotku
Môj lozil po ihrisku. Dobre sa mu ešte nechodilo.
Jasné moja začala chodiť v svojich 9mesiacoch a to som maká čakať do roka? Kúpili sme vhodné dobré ľahké zároveň pevné topánočky a už skúšala po dvore sama
@annamivo
@andreatytler
@natalienka12
@stvura
@tani777
@hederamonstera
@biglovemom
@pribinak
@thoughtfulweirdo
@pralinka86
@jazula
@zuzinka888
Viete mi poslat foto asi ake topanky ??? Aj ostatne mamky poslite co som vas neoznacila lebo vas je vela a aj ine mamky ktore tu este nepisali 🙂
@sofia1979 viete mi poslat priblizne ake kupit ďakujem 🙂
Skús protetika barefoot detské topánočky tým si vyberieš
Nasa chodi od 10m a aj po vonku. Nevidim dovod, preco by nemohla a na co by sme mali cakat... 🤷🤷
Topanky - DD step
Zmeraj nozku a podľa rozmerov uvidis.
https://nozickovo.sk/ako-spravne-merat-nohy/
Podla mna je naj nieco lahke, ohybne, dost siroke v pratovej casti, take capackove teda..nasi mali mini nozky, takze bobux explorer, froddo prewalkers, pepino ricosta boli naj
Aj naša dcéra tak začala chodiť. Cca v 11m mala už topánky na von. Teraz má 14 m a behá von po teréne ako 2 r .