Môžem bábätku v bruchu púšťať aj tvrdšiu hudbu?

arcticcode
30. aug 2019

Bábätku pušťame detské pesničky, SK aj EN. Žena ale po mne fest breše, keď mu pustím dačo tvrdšie, vlastne ani nepustím, ale youtube samoprehrávanie mi pretkáva detskú muziku s mojou. Samozrejme, že Lordi ho počúvať nenechám, ale taký kabat, prípadne nejakú jemnejšiu metallicu (unforgiven, nothing else, whiskey in the jar,...). Čo si o tom myslíte? Podľa mňa nič strašné, radšej nech počúva muziku pre chlapa jak dajake techno, alebo pop.

lucka12399
30. aug 2019

@arcticcode ako mne to nepride strasne 😀 ja tiez nemam v plane mu pustat jarosa stale dookola 😀

arcticcode
autor
30. aug 2019

@lucka12399 My mu pušťame len ľudovky, dajake tieto komerčne jaroše a hiphopy tralaly a neviem jak ešte novodobe vymysly, my moc nemame radi :D
Podľa mňa kabat je take niečo medzi country a ľahkým rockom, takže pohoda. A ja počuvam aj horšie veci, ale blackmetal zas ne :D

mamkababkajanka
30. aug 2019

Hm...tak u nas zas dceram nepustame ludovky :D ja na tom nevidim nic zle :D moje dcery maju 3 a 5 a uz si aj same povedia, ze toto ee a toto ano. Alebo si sprav playlist na youtube a tam mu nahadz to, co mu pustate a hotovo 🙂

mamcotka
30. aug 2019

Tak bábätku sa Kabáti určite nepúšťajú 😂

arcticcode
autor
30. aug 2019

@mamcotka Prečo? Poznám deti, čo od dojčiat vyrastali na metale a su tu, žive a zdrave a vedia čo chcu. :D

fialka1318
30. aug 2019

@arcticcode u nas pustali malej od kedy bola jedna baba u nas tehotna metal a rock a pokracovali dalej aj ked sa narodila a mala ma teraz k nemu blizko a sa jej to paci 🙂 uz v 3rokoch spievala linkin park a within temptation alebo evanescence,alebo kabat,aj daniela landu a podobne take mixy jej pustali a uz v brusku sa jej to pacilo reagovala a kopkala ked jej pustili nejaku zaujimavu pesnicku 🙂 takze ak mas rad nejaku hudbu tak kludne pustaj dieta vnima hlavne rytmy a casom ked sa nauci slova ti zaspieva kabat a bude to zlate 🙂 tie skomolene slovicka a snaha zaspievat pesnicku my sme sa nasmiali kopa na nej ked stala a tancovala a spievala 🙂 ale bavilo ju to 😉 kazdy pusta dietatu nieco ine alebo niekto cita 🙂 je to na kazdom 🙂 ak sa mu paci tak mu to pustaj 😉

arcticcode
autor
30. aug 2019

No my sme so ženou obidvaja študovaní hudobníci, takže nejaké braky u nás človek nezapočuje 🙂

marlenka222
30. aug 2019

@arcticcode moje deti obe idú od mala na kukovo z horkýže slíže a môžem robiť čo chcem, aj tak si nájdi cestu k nemu. Jasne že popocuvaju aj niečo iné ale brdo koky, atómový kryt a iné (musím dopredu naštudovať kde nie sú vulgarizmy a teda takých piesní je minimum) je to iba obdobie. Cas počúvajú fihu, inokedy mala trsa na Kolarovcoch. Skús dokola ty počúvať len 1 žáner ... Aaaaaach. Deti často ani nevedia ešte vysloviť, do mozgu sa síce info ukladá ale proste dnes je to tak že možnosti sú všelijaké a dieťa sa dostane jednoducho aj k tomu čo dospelý nechce. A počúvajú aj kabát a hlavou kyvaju alebo skáču. Proste každá hudba vyvoláva nejakú reakciu. Moji to majú na vyblaznenie. Zato u fihy sedia a pozerajú videoklipy.

stela01
30. aug 2019

@arcticcode A Miro Jaros je čo ? 🍀🤦🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😂

smejko25
30. aug 2019

Ja by som sa chcela opýtať ako púštate hudbu babätku ? 🙂 normalne cez reproduktor napr mobilu/ntb atd alebo cez tie velke sluchatka a nasadite na bruško ? 😁😁

diewcatqoo
30. aug 2019

Moj od narodenia pocuva metal... sranda, ked si dvojrocny spieva fear of the dark alebo minule daval powerwolf 🙂

malfea
30. aug 2019

@arcticcode aj u nás ide Zakk Wylde, Pain of Salvation, Guns n' Roses, Aerosmith, Rolling Stones a hlavne veľa grunge-u... nerobíme nejaké výnimky v tom, čo si pustíme a čo by nemuselo byť vhodné. Tiež ale tvrdšie veci akosi podvedome obchádzame, ale proste na to pri dieťati nie je nálada :D Nemyslím si, že by to mohlo mať zlý vplyv, môj otec tiež fičal na Ozzym, The Who, Jetro Tull či Nazarethe, keď som bola malá a nemám pocit, že by mi to uškodilo 🙂

malfea
30. aug 2019

@smejko25 jasné, cez reproduktor, určite by som bábätku nedoporučovala dávať na hlavu slúchadlá, jedine protihlukové :D

smejko25
30. aug 2019

@malfea myslela som kym je v bruchu 😁

arcticcode
autor
30. aug 2019

Ja som skor na power a symphonic metal. Sonata arctica, nightwish, ale metalika tiez neni na zahodenie. Bullet for my vallentine radsej este nie, tam vrestia jak pri obriezke.

@stela01 jak miro jaros je co? Nechapem.

stela01
30. aug 2019

@arcticcode arcticcode
AUTOR

Dnes o 10:24
No my sme so ženou obidvaja študovaní hudobníci, takže nejaké braky u nás človek nezapočuje

thoughtfulweirdo
30. aug 2019

Moja je od narodenia na metale 😊 zo zaciatku len potichuuuuucky, ze som to ledva pocula, teraz v roku a pol normalne pocuva, aj si zatancuje. Hocikde zacuje trochu gitary a uz trepe hlavou 😂 najoblubenejsi ma Rammstein, ale aj tebou spominani Lordi sa jej pacili

malfea
30. aug 2019

@smejko25 jaj tak, na chvíľu som sa aj zľakla :D to je vtedy jedno, počuje to tak či tak

arcticcode
autor
30. aug 2019

@stela01 mira jarosa sme jakziv nepocuvali.

malfea
1. sep 2019

@arcticcode ...a tak mi napadlo, čo hovorí študovaný hudobník a fanúšik Kabátu na sólo o 2:52 v pesničke Burlaci? :D lebo keď sme to s mužom v aute poučili, len sme sa na seba s úsmevom pozreli, ale hudobník tak možno vidí niečo, či my nie

https://www.youtube.com/watch?v=H0zC_juYGLs
arcticcode
autor
2. sep 2019

@malfea co by som mal hovorit?

terezka1947
2. sep 2019

Dieta pocuva to,co sa paci rodicom....a jasne,ze ked pocuva meral,paci sa mu.metal...ked ludovky,tak sa pacia ludovky.
Dieta na vyber nema....

malfea
2. sep 2019

@arcticcode či sa ti zdá vpohode