Bábätku pušťame detské pesničky, SK aj EN. Žena ale po mne fest breše, keď mu pustím dačo tvrdšie, vlastne ani nepustím, ale youtube samoprehrávanie mi pretkáva detskú muziku s mojou. Samozrejme, že Lordi ho počúvať nenechám, ale taký kabat, prípadne nejakú jemnejšiu metallicu (unforgiven, nothing else, whiskey in the jar,...). Čo si o tom myslíte? Podľa mňa nič strašné, radšej nech počúva muziku pre chlapa jak dajake techno, alebo pop.
@lucka12399 My mu pušťame len ľudovky, dajake tieto komerčne jaroše a hiphopy tralaly a neviem jak ešte novodobe vymysly, my moc nemame radi :D
Podľa mňa kabat je take niečo medzi country a ľahkým rockom, takže pohoda. A ja počuvam aj horšie veci, ale blackmetal zas ne :D
Hm...tak u nas zas dceram nepustame ludovky :D ja na tom nevidim nic zle :D moje dcery maju 3 a 5 a uz si aj same povedia, ze toto ee a toto ano. Alebo si sprav playlist na youtube a tam mu nahadz to, co mu pustate a hotovo 🙂
Tak bábätku sa Kabáti určite nepúšťajú 😂
@mamcotka Prečo? Poznám deti, čo od dojčiat vyrastali na metale a su tu, žive a zdrave a vedia čo chcu. :D
@arcticcode u nas pustali malej od kedy bola jedna baba u nas tehotna metal a rock a pokracovali dalej aj ked sa narodila a mala ma teraz k nemu blizko a sa jej to paci 🙂 uz v 3rokoch spievala linkin park a within temptation alebo evanescence,alebo kabat,aj daniela landu a podobne take mixy jej pustali a uz v brusku sa jej to pacilo reagovala a kopkala ked jej pustili nejaku zaujimavu pesnicku 🙂 takze ak mas rad nejaku hudbu tak kludne pustaj dieta vnima hlavne rytmy a casom ked sa nauci slova ti zaspieva kabat a bude to zlate 🙂 tie skomolene slovicka a snaha zaspievat pesnicku my sme sa nasmiali kopa na nej ked stala a tancovala a spievala 🙂 ale bavilo ju to 😉 kazdy pusta dietatu nieco ine alebo niekto cita 🙂 je to na kazdom 🙂 ak sa mu paci tak mu to pustaj 😉
No my sme so ženou obidvaja študovaní hudobníci, takže nejaké braky u nás človek nezapočuje 🙂
@arcticcode moje deti obe idú od mala na kukovo z horkýže slíže a môžem robiť čo chcem, aj tak si nájdi cestu k nemu. Jasne že popocuvaju aj niečo iné ale brdo koky, atómový kryt a iné (musím dopredu naštudovať kde nie sú vulgarizmy a teda takých piesní je minimum) je to iba obdobie. Cas počúvajú fihu, inokedy mala trsa na Kolarovcoch. Skús dokola ty počúvať len 1 žáner ... Aaaaaach. Deti často ani nevedia ešte vysloviť, do mozgu sa síce info ukladá ale proste dnes je to tak že možnosti sú všelijaké a dieťa sa dostane jednoducho aj k tomu čo dospelý nechce. A počúvajú aj kabát a hlavou kyvaju alebo skáču. Proste každá hudba vyvoláva nejakú reakciu. Moji to majú na vyblaznenie. Zato u fihy sedia a pozerajú videoklipy.
@arcticcode A Miro Jaros je čo ? 🍀🤦🏼♀️🙋🏼♀️😂
Ja by som sa chcela opýtať ako púštate hudbu babätku ? 🙂 normalne cez reproduktor napr mobilu/ntb atd alebo cez tie velke sluchatka a nasadite na bruško ? 😁😁
Moj od narodenia pocuva metal... sranda, ked si dvojrocny spieva fear of the dark alebo minule daval powerwolf 🙂
@arcticcode aj u nás ide Zakk Wylde, Pain of Salvation, Guns n' Roses, Aerosmith, Rolling Stones a hlavne veľa grunge-u... nerobíme nejaké výnimky v tom, čo si pustíme a čo by nemuselo byť vhodné. Tiež ale tvrdšie veci akosi podvedome obchádzame, ale proste na to pri dieťati nie je nálada :D Nemyslím si, že by to mohlo mať zlý vplyv, môj otec tiež fičal na Ozzym, The Who, Jetro Tull či Nazarethe, keď som bola malá a nemám pocit, že by mi to uškodilo 🙂
Ja som skor na power a symphonic metal. Sonata arctica, nightwish, ale metalika tiez neni na zahodenie. Bullet for my vallentine radsej este nie, tam vrestia jak pri obriezke.
@stela01 jak miro jaros je co? Nechapem.
@arcticcode arcticcode
AUTOR
•
Dnes o 10:24
No my sme so ženou obidvaja študovaní hudobníci, takže nejaké braky u nás človek nezapočuje
Moja je od narodenia na metale 😊 zo zaciatku len potichuuuuucky, ze som to ledva pocula, teraz v roku a pol normalne pocuva, aj si zatancuje. Hocikde zacuje trochu gitary a uz trepe hlavou 😂 najoblubenejsi ma Rammstein, ale aj tebou spominani Lordi sa jej pacili
@stela01 mira jarosa sme jakziv nepocuvali.
@arcticcode ...a tak mi napadlo, čo hovorí študovaný hudobník a fanúšik Kabátu na sólo o 2:52 v pesničke Burlaci? :D lebo keď sme to s mužom v aute poučili, len sme sa na seba s úsmevom pozreli, ale hudobník tak možno vidí niečo, či my nie
https://www.youtube.com/watch?v=H0zC_juYGLs@malfea co by som mal hovorit?
Dieta pocuva to,co sa paci rodicom....a jasne,ze ked pocuva meral,paci sa mu.metal...ked ludovky,tak sa pacia ludovky.
Dieta na vyber nema....
@arcticcode či sa ti zdá vpohode
@arcticcode ako mne to nepride strasne 😀 ja tiez nemam v plane mu pustat jarosa stale dookola 😀