Ahojte. Mala “vysmrkla” takyto spolik. Ma 3 tyzdne aj 4 dni. Myslite ze mam jej sopliky odsavat vysavacom alebo nejaky sprej do nosa ??
@cialota tak hovienko to nie je kedze jej to vyletelo z nosa 🙈😂 ak si myslela to ..
citala som ze tak malemu babu sa neodporuca odsavat vysavacom
Preto neviem a pytam sa aby som preventivne nieco urobila ;)
Mala som namysli kusok niecoho ci nevdychla alebo co... odsava sa odsavackou nie vysavacom, vysavacom sa vysavaju koberce.. :D
@cialota myslela som odsavacku na vysavac samozrejme 🙂
Jasne, kazdopadne, pockaj ci este bude mat tak huste sopliky alebo co, zavolaj pediatricke a porad sa s nou 🙂 To budes mat asi najistejsie, ale ja by som to asi az tak neriesila, pokial nesopli vela a nie je chorucka 🙂
Kúp si v lekárni obyčajnú nosovú odsávačku Gama, pri bábätku to pôjde ľahko. Lepšie ako nechať bábo s plným nosom.
Ja som s odsávačkou na vysávač odsavala od malinka, vysávač na najslabšie, predtým som nastriekala morskú soľ na zriedenie hlienov a išlo to v pohode. Kľudne si to predtým vyskúšaj na sebe, neboli to. A určite je to menej nepríjemné ako keby malo chrcat s plným nosom. V noci daj podusku pod hlavu nech sa lepšie dýcha a dobrý je aj zvlhčovač vzduchu alebo aspoň mokrý uterák pri postieľku.
Mne doktor tiez odporucil odsavacku na vysavac. Malinky ma 17 dni.
Asi by som najskôr skúsila tú ručnú odsávačku. A predtým jej to preplachla morskou vodou nech to ide ľahšie von.
Ja mám z DM odsávačku na baterky. Používam ju od narodenia dcérky.
A isto to je soplik? Vyzera to ako nieco ine.. ak nie tak je riadne hnusny, odsavala by som.