Môže pediatrička predpísať aj Nutrilon 1 HA 800g?

mami25
8. jan 2012

prosim viete mi niekto poradit ci moze pediatricka predpisat aj nutrilon 1 HA 800g? Lebo nam predpisuje len 400g a predpokladam ze 800g by vysiel lacnejsie. ,Ďakujem za odpoveď

maca_p
8. jan 2012

mne na pecept predpisuje iba pocet krabic, nie gramaz.

heni79
8. jan 2012

Taký existuje? Od kedy? 😕 Nejaká novinka? My sme mali na predpis Nutrilon HA, kvôli diagnóze AE u malej. No existovali iba 400g balenia. Nie je to tak, že ti predpísla akože dve balenia? 😕
Lacnejšie to nebude, poisťovňa hradí vždy iba pomernú časť. Máš nárok na toľko krabíc, koľko je spotreba dieťaťa. Reálna, nie vymyslená. Dá sa prepočítať podľa gramáže, gramov HA mlieka v jednej odmerke, dávok a dní.
To iba na margo toho, že niektorí pediatri tvrdia, že iba 5 krabíc na mesiac. Nie!!!!!! 😠 Podľa veku dieťaťa a jeho potrieb.
Aspoň tak to bolo.
Poisťovňa nám preplácala do jedného roka. Potom sa to zmenilo, že do desiatich mesiacov, neviem ako to je teraz.
Ale najistejšie je volať do príslušnej poisťovne príslušnej posudkovej lekárke a s tými informáciami pracovať ďalej. Ja som si vďaka mojej informovanosti vydobila veľa! 😀

steggy
8. jan 2012

Áno, je už na trhu Nutrilon aj v 800g balení

evka4
8. jan 2012

a si si ista, ze ten 800g nutrilon je HA? nie je to normalny nutrilon? lebo ten byva aj 600g, aj 800g. my sme este nedavnom pouzivali HA nutrilon a vzdy bol iba 400g. pozerala som teraz aj stranku vyrobcu nutrilonu a tam nie je uvedene ziadne 800g balenie HA mlieka...

lenuska20
8. jan 2012

800g určite je, ked sme kupovali my HA-čko, tak nám v lekárni povedali, že je len 400g, ale v tescu som potom videla aj 800 stál vyše 21 eur a bol plechovej krabici

petrake
8. jan 2012

na predpis moze dat lekar len 400g balenie, ak chces 800g platis si ho v plnej vyske :(.

kikica
9. jan 2012

baby nutrilon HA 800g sa pokial viem nevyraba

koniarova
9. jan 2012

Kikica, vyrába sa. Mrkni sem:http://www.feedo.sk/shop/nutrilon-1-ha-kojenecke-mleko...

kkupka
10. jan 2012

ak chcete môžem vám predať jeden Nutrilon HA 400g, my sme ho kúpili len sme ho nepoužili. cena 5 eur

zlobatko
31. aug 2012

Na predpis je aj 800g HA nutrilon bo si chodime po recept no doplatok je ako v ktorej lekarni uz sa mi podaril za 9€ no to este len vtedy davali na predpis 800g no potom uz som doplacala aj 11,35 dneska chceli 11,50 a najlacnejsie som mala vola sa lekaren Kamilka 10,25