Ahojte, dcerka bude mat za týždeň 4 mesiace. Pri kojení rada robí opicinky a so šibalskym úsmevom ma pozoruje, či sa budem na tom smiať 😂 ak sa smejem, smeje sa tiež... je možné, aby tak malé babo malo zmysel pre humor?
Džízs krajst🤦🏼♀️ Ta mala je rada keď sa jej podari zosynchronizovať obe oči jednym smerom...že zmysel pre humor. Či sa ti narodil milan lasica?
:D to robi aj moj 3.5 mesacny....ale toto by ma nenapadlo :D len sa tak hraju....
To ako vazne? Takato tema?
@dominika_sk Podľa mna ich podceňujes.. 🙂 naša krpata je celkom zvedavá a vyzera byt dosť bystrá a to nehovorím len ako jej mama.. manžel ma brutal zmysel pre humor, mala by to po kom zdediť 🙂
@marlenka222 úplne že najviac 😃
Dieta neviem. Ale matka ma dobry zmysel pre humor 😂
zmysel pre humor je vlastnosť, s ktorou sa človek narodí... buď ho má alebo nie... takže áno, tvoja dcéra môže mať zmysel pre humor, ale v 4 mesiacoch ešte o ňom nevie 😉
Skús jej povedať nejaký vtip,či sa zasmeje..
@nini1010 však kľud čo sa rozčuľujete 😃 konečne úsmevná téma v diskusii, nie len samé (ne)tehotenstvá a problémy v rodinách..
@kahanikova Ale hej,pravdu mate.je hlupost rozculovat sa.dakujem 😊
Neviem ci ma zmysel pre humor, ale mnohe mamy tu ho nemaju..tolko poburenia na celkom milu otazku. Moja 4mesacna sa tiez sibalsky hra a isto daky znysel pre humor casom mat bude, inak by bola asi furt vazna.
@dominika_sk 😂😂😂😂👍
@dominika_sk umrala som 😂😂😂😂
@dominika_sk Koľko sa smejem 😂😂😂
Kazda mamka ma doma genialne dieta 🙂 kazda na tom svojom klbku vidime nieco "ine" nieco VIAC.. takze bud kludna, tvoje dietatko je genialne! Je rovnako genialne ako dieta kazdej matky, ktora ti odpovedala na tvoju otazku ;)
Rehocem sa na komentoch, ale zaroven som zistila, ze aj moje deti maju zmysel.pre humor a vlastne asi vsetky male deti, co.poznam, kedze naozaj vsetky reaguju na usmev smiechom, schovavaju sa, sleduju reakcie dospelych a vymyslaju sibalstva.
Ze zmysel pre humor...o tom sa mozeme bavit, ked bude mat 4 roky a povies jej dospelacky vtip a ona ho pochopi a zasmeje. 😃 4 mesacne babatka nemaju dat ako inak najavo svoju spokojnost ako smiechom / radostou/ a saskoviny su pre nich aj hra..nepoznam babatko ktore by toto nerobilo, moc riesis😉
"Aj napriek tomu, že najobľúbenejšou formou komunikácie dieťatka je stále plač, v štvrtom mesiaci sa začína rozvíjať aj jeho zmysel pre humor. " https://spuntik.zoznam.sk/cl/1000717/1380829/Vy...
ja sa smejem co vsetko dokaze zeny popudit 😅😅 😅
No moj ty dochodok.