Moze chlapček oslepnúť z mydla?

arcticcode
2. okt 2019

Moze chlapcek oslepnut, ak sa mu do ocka dostalo mydlo? Ide o dajake detske tuhe mydlo (nie tekute), ktore si zatrel do ocka a zacal silno plakat. Zena tu stresuje ze oslepol. Podla mna je to blbost, vsak mydlo aj sampon som mal v oku sto razy a vidim ani orol. Podla mna len plakal, lebo ho to v oku stipe, ale urcite neoslepol. Co si o tom myslite?

petamada
2. okt 2019

@arcticcode Treba poriadne vyplachnut, a urcite z toho neoslepol. Sa zlakol,stipalo tak preto reval,treba vycistit a zabavit ho nech si na to nespomenie.

arcticcode
autor
2. okt 2019

@petamada Vycistit to moc neslo, s takym deckom tazko. Ale jasne, ze mu to vyslzilo. Ocakaval som, ze decke mydlo nebude stipat. Ale to som sa ocividne mylil

lilka5566
2. okt 2019

Ze oslepol 😂😂 moja kedysi obhryzla mydlo a prežila bez ujmy na zdraví

janci05
2. okt 2019

Určite neoslepne. To by bola slepá väčšina z nás.

lenicka1121
2. okt 2019

@arcticcode no aj detské mydlá môžu deti stipat. My kupujeme sprchový gel/sampon Fa Kids alebo Shauma Kids kde sa píšeš, že nestipe ...už žiadne slzy aj tak syn place pri kúpaní ze ho vraj stipu oci. Kto vie čo obsahujú tieto detské produkty

erickatt
2. okt 2019

@arcticcode ja som to urobila ako malá. Videla som ocinka ako si umyva tvar mydlom. Lenze ja som nezavrela oci ako on.. no revala som ako tur, a bitku dostala ako kôň... Aby som si zapamätala. Ako pamätám si to 35 rokov😁

kacena4
2. okt 2019

si zlaty ako sa pytas ci chlapcek moze oslepnut... mna hned napadlo, ze chlapcek asi nie, ale dievcatko urcite 🙂 - prepac za ustipacnu odpoved ale nedalo mi 🙂 ale k veci keby zena zapojila mozog miesto stresovych hormonov tak by si uvedomila, ze v detstve ju stipali oci pri umyvani a kupani o 100/6 a slepi nie sme nikto (teda takmer)... 🙂 drzim palceky drobcovi nech mu je lepsie

deti95060810
2. okt 2019

😀😀😀

queen_mary
2. okt 2019

Mne pride smiesne, ze doma je urevana vystresovana zena, a muz na to: klud, napisem na konika, tam mi vzdy poradia 😅😂

jankapepe
2. okt 2019

@arcticcode 😁 ak by to takto fungovalo bola by slepá celá planéta

diewcatqoo
2. okt 2019

To mi pripomenulo legendarne "vdychla som trblietky, moze sa nieco stat babatku v brusku?" :D

nelca84
2. okt 2019

Silno zvazujem ci sa mam smiat alebo plakat

tims11
2. okt 2019

@arcticcode trochu sedliackeho rozumu a odpoveď si dáš aj sám bez MK..

janinah
2. okt 2019

Som sestrička z očného..neoslepne😉

hajducarmen87
2. okt 2019

Čo by sme už bez toho MK robili 😀

arcticcode
autor
2. okt 2019

Tak v takychto pripadoch len stres a logika ide bokom. Minule mi volala, ze mam prist rychlo domu,u bo chlapcek krvaca. Ta ja si predstavujem ze ma 2cm dzuru na aorte, alebo 5cm dieru v krku. Pridem domu a on dve kvapky na brade, bo tresol do stolika segin. 😀 mne bolo na stopro jasne, se neoslepne...

blic_autodily
2. okt 2019

Mýdlo je sodná sůl mastných kyselin, obsahuje hydrofóbní a hydrofilní část. Hydrofilní se váže s vodou, hydrofóbní s nečistotou, čili to znamená, že z Vašeho syna nemusí zůstat vůbec nic. Pro případnou pomoc je už bohužel pozdě. Snad se poučíte z chyb. Doufám, že máte produktivní alfa polovičku. Přeji Vám pěkný zbytek večera.

lindusss2016
2. okt 2019

@arcticcode kriste pane 🙄 a ako zvladas ty taketo stresy? Zaujima ma to, lebo mne bolo x krat vycitane, ze stresujem (podotykam, ze u nas su to vacsinou urazy hlavy s poriadnymi hrcami atd, ziadne mydielka v ocku), ale toto je dost hystericky scenar uz aj z mojho pohladu.... moja mala si minule namydlila oci, revala jak tur, ale nikdy by ma nenapadlo, ze z toho oslepne, to je uz riadne scifi....

prevenar
2. okt 2019

@arcticcode urcite neoslepne . treba mu to co najlepsie vyplachnut vodou.

tinkatinus
2. okt 2019

@arcticcode neoslepne.moji svokrovci synovi ked bol bábätko naschvál umyli oci mydlom, že dezinfekcia 🤦‍♀️🤪😁 a je v pohode

miadi
2. okt 2019

Jasne ze neoslepne skoro vsetky kozmeticke pripravky su testovane na zvieratkach kralickom to mydlo uz pred x rokmi natlačili do oči aby mali istotu ze z toho sa neoslepne. Inak by uz polka sveta bola slepa a kozmeticke firmy zbankrotovane. Skor by som sa bala o manzelku či je uplne ok 😆sorry

jana_eyre_2
2. okt 2019

urobte si druhe babatko, stresy manzelku prejdu 😉

arcticcode
autor
3. okt 2019

@lindusss2016 Ja? Na 500 milisekund sa zlaknem, nemozem nic robit. Potom robim to, co logicky treba. Pozriem odkial krvaca, ci vela, ci malo a podniknem urcite kroky. 😀

angelinja
3. okt 2019

nie urcite nie teda ja si myslim ze vacsi streser ako ja som neni ...a chapem mozno je to vase prve dieta ale chlapi maju vacsinou nadhlad..ale keby ja viem ze moj chlap sa vypytuje na konovi tak mi to moc neprida:DDD...ako keby je to 2 mesacne babo stresujem ale ked je to parorcny chlapcek tak nieee...neivem nepises kolko ma rokov ale tiez si myslim ze je to ok.

vroni
3. okt 2019

@tinkatinus, pri tejto situácii je namieste otázka, či to svokrovci prežili 🤣🤣🤣

tinkatinus
3. okt 2019

@vroni 😂😂😂 ale tak je pravda, odvtedy nemal nikdy zapalene 😂😂😂 (radsej). Tak manžel ich skoro prizabil, vletel do kúpeľne, lebo sak malý reval jak slon.To sú nápady.😁Bohvie, či si aj oni tak dezinfikuju oči😂😂😂😂

matabb73
3. okt 2019

@tinkatinus som sa dobre zasmiala. Asi sa to kedysi používalo na dezinfekciu. Keď som si ako dieťa rozbila kolená, tiež ma mama poslala umyť si ich mydlom. Ale oči, to som ešte nepočula.

moonlight1210
3. okt 2019

@arcticcode to bude urcite vas prvy. 🙂
to sa riesi kazde bobinko ako koniec sveta a studuje google.

vydrz, pri druhom to bude kludnejsie a pri tretom si poviete, ze kym nevali z neho krv, tak je to v pohode. kludne poje piesok, blato, omietku, narazi patkrat za den celom do hrany stolovej dosky, zosype sa z gauca. len zdvihnete, oprasite, pozriete, ci ma vsetko na svojom mieste a nechate bezat, nech sa hra dalej. 🙂

naucte sa mat v pohotovosti v chladnicke polievkovu lyzicu. skvele sa hodi na chladenie a zatlacanie hrci, ked bude behat a burat vsade, kadial bude chodit. ani sa neurobi potom taka velka hrca, ani sa tolko nepodlaje krvou, takze budu mensie modriny a rychlejsie sa vyhoja.

julia2018
3. okt 2019

@arcticcode nechcem zľahčovať vaše starosti, ale neverím, že toto môže niekto myslieť vážne

jeliz59
3. okt 2019

@tinkatinus Nehnevaj sa na mňa ale po mňa by neprišli po!icajti ale normálne záchranári a hasiči 😂😂😂....
ja by som svojich svokrovcov zavraždila 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻🤕🤕🤕🤕