Môže byť 2,5 mesačné dieťa v kočíku na brušku?

janapeterjana
30. júl 2019

Ahojte. Myslite si, ze v kociku moze byt babo aj na brusku? Ja uz si trochu neviem rady, ma 2.5 mesiaca, spinka len na brusku a v kociku sa ukludni tiez len na brusku. Len ci pre dobry vyvoj by predsa len obcas nemal byt aj na chrbte. Doma ked ho mam pri hrackach alebo na gauci, davam ho na chrbatik, ale ocividne je skor bruskovy.

ywclatko
30. júl 2019

@janapeterjana Riadila by som sa podla toho ako sa citi hlavne dietatko. tiez som davala na brusko lebo to bola jedina sanca ako ju uspat v kociku, ale bola starsia o kusok. okolo 4-5 mesiacov.

landsmanka
30. júl 2019

@janapeterjana tak treba ho naucit spat aj na chrbate, lebo potom s takymito dorbnymi navykmi budes mat problem, musi spinkat aj na chrbate, par dni sa mu to nebude pacit, ale je to velmi male mimi musi proste zaspat ako ho das, my sme nikdy s nicim takym nemali problem a moja mama tri male deti a dojca neexist aby som si vyberala ako budem spat, dala ma do postielky zavrela dvere urobila tmu a bolo, hlavne ze som bola najedena a prebalena

eliaska101
30. júl 2019

@janapeterjana samozrejme, že môže byť na brušku. Sestrina malá inak v kočíku ani nezaspí. Na chrbátiku vydrží iba 20 minút buvať a keď ju dáme na bruško tak ťahá 3-4 hodiny.

nelca84
30. júl 2019

@landsmanka neviem preco by ho mala nasilu davat ma chrbatik, ked je spokojny na brusku...moj syn tiez spaval iba na brusku, aj v kociku a ziaden problem s tym nikto nemal, dokonca mal ovela krajsiu hlavicku ako deti spiace na chrbatiku...

hanata
30. júl 2019

Moja dcerka ako babatko spavala IBA na brusku. Inak nie. Teraz je z nej velka slecna a davno spi vo vsetkych moznych polohach. Nikdy sme problemy spojene so spanim na brusku nemali.

renka30
31. júl 2019

Môže, aj moja mladšia tak bývala, inak nevedla spinkat, podla mna treba dat tak aby bolo babo spokojne