Ahojte rodicia.
Ti co ste zaviedli mojkacik do postielky, co ste pouzili? Mohli by ste prosim poslat konkretny popis alebo link odkial ste kupili?
Aky bol postup zavadzania a v ktorom mesiaci dietata?
Dakujem
maly ma tri mesiace aj cosi, na mojkacika zatial nereagoval ale reaguje na plienocku asi dva tyzdne dozadu som mu zacala k tvaricke a rucke davat plienku, on si do nej zabori tvar alebo ocko alebo sa nou zakryje a do par minut spi - funguje v postielke, posteli, kociku - chvilu sa s nou hra a zrazu ho vypne
je to taka mensia bodkovana plienka, trosku tensia (asi muselinova) ako klasicka biela a kupila som ju v Brendone
1syn od narodenia plysoveho zajaca. Raz sa nam stratil a bolo peklo. Kupila som skoro rovnakeho a ma ho doteraz 5,5r.
2 syna som neucila na mojkaca uz vobec ale zaspava s mojim trickom 🙈.
syn bude mať rok a od narodenia má v postieľke effika, párkrát som mu ponúkla aj mojkacika a nemá nejak záujem o hračky vôbec.. možno kebyže mu tam dám vysávač tak by sa potešil 😀
My mame od babatka /od prvej noci z porodnice doma/ pandu z Ikey 🙂 syn bude mat o chvilu 6 rokov a stale s nou spi 🙂
Mame tohto len v modrom, má ho od narodenia v postieľke, niekedy ním býval prikrytý keďže je to taká dečka. Okolo 4m sme začali synčeka nechávať zaspávať samého, tak sme mu ho dávali a on si ho chytal a žmolil tie rožky. Teraz má už 14m a vie že keď mu ho dam tal ideme spinkať, zmoli ho a mojka 😍 vždy sa s ním ukľudní. Samozrejme už mame aj rezervného ak by sa mu niečo stalo 🙈
U nás asi pred dvoma mesiacmi mu deti na ihrisku darovali plyšového psíka. Odvtedy s ním spi. Tak spontánne a náhodou sa našli
@rybka2021 mojkača má moje tričko bavlnené 😀 volám ho žmolič. Od 9.mesiaca som ho dávala ale vnímať a chcieť ho začal až okolo roka
Synovec ma takeho latkoveho mojkaca z DM, bez neho nezaspi. Je schopny cakat pred prackou, kym skonci praci program a dostane ho spat. Jeho dvojca ma rovnakeho mojkaca a nema k nemu ziadny vztah...
Sesternicin syn ma plysaka z Ikeii. Ma asi 5 rovnakych, ale len jeden je ten pravy "maco Laco". Pozna ho po hmate, neoklames ho vymennou za ineho. Ma ho 5 rokov a maju problem, lebo sa uz rozpada a nahrady nefunguju.
Sused zaspaval asi do 8 rokov s hodvabnou satkou.
Moje dieta ma mna. Odkedy som ho v 13m odstavila, zmoli mi kazdy vecer usi a pri tom zaspi... Dlho som sa ho snazila na nejakeho "mojkaca" namotat, ale bezvysledne.
Mal nejakých mojkacikov, ale nikdy nič nejak "nepoužil" na mojkanie a uspavanie, a teraz (21 mesiacov) z ničoho začal nosiť so sebou takú deku, ktorú dostal keď sa narodil, vlaci ju doslova všade so sebou, musí ju mat ešte aj v jedalenskej stoličke, ťahal by aj do vane, ale toto mu nedovolím, pcha ju aj na odrazadlo, bez nej sa nikam nedostaneme, ani do vedľajšej izby 😀
obycajna latkova plienka...a neskor mal svoju deku...taku malu...ktoru sme nosili vsade so sebou a tahal ju kade tade
Od narodenia som dcérke dala látkovú plienku. Spinká tak, že si ju dá na očká. Syn napríklad nechcel nič. Jemu stačil rukáv od svetrika, bundy 😄 a najstaršia mala mojkacika asi do 5 rokov, a potom som ho vyprala naposledy a už nemal hlavičku. Bol riadny plač, ale odvtedy už nechcela nič iné. 🤣🤣
Ja mam z Ali za 2e
Štrikovanú jemnú deku a zvieratko ušité z chlpatej ponožky majú obe od narodenia v postieľke. Majú skoro 5 a skoro 3 roky. Tretiemu som tiež urobila rovnakú deku a uhačkujem chobotničku.
@damiana1992 posles prosim link dik
@86katka
€ 2,25 30%OFF | Baby Towels Newborn Baby Comforter Soothe Appease Towel Animal Rabbit Plush Dolls Soft Security Rattles Bed Bell Saliva Towel
https://a.aliexpress.com/_mLDkkKW
Len takto to viem skopírovať, teraz neviem presne koľko stojí...ale pred vyše rokom ma stal rovné 2e
@rybka2021 uz asi neaktualne :D ale ak by ostatne mamicky potrebovali, tu su najlepsi 🙂
https://www.puf.sk/pufici/
@rybka2021 syn mal a doteraz má asi 8. V poradí takého hrošíka Gloriu 😃 a druhý syn zas iba s obyčajnou plienkou látkovou zaspáva. Sesterkin chlapec zas mal jednu obľúbenú deku, s ktorou chodil ale že úplne všade 😃