Moje trojmesačné dieťa vôbec poriadne nespí

ivanulka_so
21. jún 2011

preco moje 10 mesacne dieta poriadne cez noc a den nespava spi popet minut adost ale moj druhy syn ked bola taky mali spal celi den a ni som nevedeklla ze ho mam ateras am dievcatko ale ta mi nespi vobec dve tri minutky aje hore ako v den tak i vno ci poradte mi co mam robit?

vefi89
22. jún 2011

😀 prečo moje dieťa začalo chodiť neskôr ako susedove?? to je asi stejná otázka ...neexistujú dve rovnaké deti..každé je jedinečné a má individuálny režim...pokial nespáva vôbec, riešila by som to z dr, môže byť za tým niečo...ale bez urážky, táto otázka je ozaj divná 😅

bobsent
22. jún 2011

@ivanulka_so ani moje 😀 boh vie prečo..
poď do témy náročné deti 😀 😀 😀

klara9
22. jún 2011

dve tri minutky je asi prehnane nie? skus ju to naucit, kezde dieta sa to nauci, no nie kazde bude spat tolko kolko chces ty. 10 mesacne sa moze v noci budit 2-3x ale moze spat aj celu noc, vsetko zalezi iba od teba co ju naucis. A cez den....zalezi kolko presepi v noci ale niektorym staci naozaj 2x po 30-40 minut, tes sa ze je zdrava a robi ti radost a skus co najmenej neprovnavat s ved je to mala osobnost od narodenia 🙂 .

ivanulka_so
autor
22. jún 2011

@klara9
@bobsent ani tvoje nespinka kolko ma mesiace?

ivanulka_so
autor
22. jún 2011

@bobsent ani tvoje nespinka ?

ivanulka_so
autor
22. jún 2011

@ivanulka_so ja nie pre to ze mi nespi ale vies toje moje tretie dieta mam dvoch chlapcov dva apol rocne ho a sest rocneho a cez den mi treba aj uvarit popratat a pri nej nestiham nic an to ju ma velmi rada ?

klara9
22. jún 2011

moje nespalo vela ani jedno....starsia do polroka tak cez den tak 2x po pol hodine a po pol roku 1x cca 45 minut az hodinu. A druhu som do polroka nosila v babysatke, takze to mi pomohlo, da sa v tom aj vela urobit aj mala bola spokojna aj mozes ist vybavit co potrebujes aj nakojit v tom. Potom som ju naucila spat, trvalo to chvilku ale stoji to za to ked spi celu noc. Drzim palce. A tym ze neporobis sa netrap...myslim ze takych je tu velmi velaaaaa. Prvy rok vyzdr a potom to uz bude omnoho lepsie. 😉

adelaida33
22. jún 2011

@klara9 Napis, prosim, ako si dcerku naucila spat celu noc a priblizne v akom jej veku to bolo.Dakujem.

katren
22. jún 2011

@ivanulka_so
@adelaida33 kocky, nehnevajte sa na mna, ja viem, je lahsie zalozit novu temu ako citat par stran, ale preco sa nespytate v teme "Kazde dieta sa vie naucit spat" ???? myslim, ze tu je dost informacii o tom
@ivanulka_so A este preco sa vola tema trojmesacne dieta, ked pises o 10 mesacnom??????

ani_sama_neviem
22. jún 2011

@katren suhlasim ani ja nechapem ako baby staci sa pozriet torsku v temach zadat trebars klucove slovo spanok dietata a podobne a to ti vyhodi vela tem 🙂 Takto je tu potom tbytocne vela cudnych tem ako napriklad tato nechapem tiez preco v nazve mas uvednee 3mesacne dieta ked sa jedna o 10 mes.. ale to len tak 🙂

adelaida33
22. jún 2011

@katren Ok, este sa tu v tom systeme nevyznam, som tu druhy den, vdaka.

katren
22. jún 2011

@adelaida33 to bolo hlavne pre @ivanulka_so , ved ta tu je uz davno....

ivanulka_so
autor
22. jún 2011

@katren ne a to ste odkial zobrali ja mam napisane troj mesacne mala ma totis 3 mesiace? ale ja som sa ptotis pomylila prepacte mi,