preco moje 10 mesacne dieta poriadne cez noc a den nespava spi popet minut adost ale moj druhy syn ked bola taky mali spal celi den a ni som nevedeklla ze ho mam ateras am dievcatko ale ta mi nespi vobec dve tri minutky aje hore ako v den tak i vno ci poradte mi co mam robit?
@ivanulka_so ani moje 😀 boh vie prečo..
poď do témy náročné deti 😀 😀 😀
dve tri minutky je asi prehnane nie? skus ju to naucit, kezde dieta sa to nauci, no nie kazde bude spat tolko kolko chces ty. 10 mesacne sa moze v noci budit 2-3x ale moze spat aj celu noc, vsetko zalezi iba od teba co ju naucis. A cez den....zalezi kolko presepi v noci ale niektorym staci naozaj 2x po 30-40 minut, tes sa ze je zdrava a robi ti radost a skus co najmenej neprovnavat s ved je to mala osobnost od narodenia 🙂 .
@bobsent ani tvoje nespinka ?
@ivanulka_so ja nie pre to ze mi nespi ale vies toje moje tretie dieta mam dvoch chlapcov dva apol rocne ho a sest rocneho a cez den mi treba aj uvarit popratat a pri nej nestiham nic an to ju ma velmi rada ?
moje nespalo vela ani jedno....starsia do polroka tak cez den tak 2x po pol hodine a po pol roku 1x cca 45 minut az hodinu. A druhu som do polroka nosila v babysatke, takze to mi pomohlo, da sa v tom aj vela urobit aj mala bola spokojna aj mozes ist vybavit co potrebujes aj nakojit v tom. Potom som ju naucila spat, trvalo to chvilku ale stoji to za to ked spi celu noc. Drzim palce. A tym ze neporobis sa netrap...myslim ze takych je tu velmi velaaaaa. Prvy rok vyzdr a potom to uz bude omnoho lepsie. 😉
@klara9 Napis, prosim, ako si dcerku naucila spat celu noc a priblizne v akom jej veku to bolo.Dakujem.
@ivanulka_so
@adelaida33 kocky, nehnevajte sa na mna, ja viem, je lahsie zalozit novu temu ako citat par stran, ale preco sa nespytate v teme "Kazde dieta sa vie naucit spat" ???? myslim, ze tu je dost informacii o tom
@ivanulka_so A este preco sa vola tema trojmesacne dieta, ked pises o 10 mesacnom??????
@katren suhlasim ani ja nechapem ako baby staci sa pozriet torsku v temach zadat trebars klucove slovo spanok dietata a podobne a to ti vyhodi vela tem 🙂 Takto je tu potom tbytocne vela cudnych tem ako napriklad tato nechapem tiez preco v nazve mas uvednee 3mesacne dieta ked sa jedna o 10 mes.. ale to len tak 🙂
@katren Ok, este sa tu v tom systeme nevyznam, som tu druhy den, vdaka.
@adelaida33 to bolo hlavne pre @ivanulka_so , ved ta tu je uz davno....
@katren ne a to ste odkial zobrali ja mam napisane troj mesacne mala ma totis 3 mesiace? ale ja som sa ptotis pomylila prepacte mi,
😀 prečo moje dieťa začalo chodiť neskôr ako susedove?? to je asi stejná otázka ...neexistujú dve rovnaké deti..každé je jedinečné a má individuálny režim...pokial nespáva vôbec, riešila by som to z dr, môže byť za tým niečo...ale bez urážky, táto otázka je ozaj divná 😅