Moje ročné dieťa ma odmieta

moninka666
1. máj 2017

Neviem ci to sem patri ale neviem do ktorej skupiny som to mala napisat...
Mame doma krasne rocne dievcatko je to ukazkove dieta az na papanie..😊problem je v tom ze ma zacala odmietat..proste nema rada ked ju chcem objat stale sa odomna odtahuje ked je tu starka chce ist k nej mna proste odstrkuje ked odide place za nou kdezto mne este aj zakyva ked idem prec...uz som z toho uplbe zufala a na nervy obvinujem sa kde som spravila chybu preco ma nema vlastne rada...fakt sa jej snazim dat tolko lasky kolko sa len da a ona ma furt odmieta..nepoznam absolutne to krasne detske objatie a privinutie ked sa k vam tak dieta pritulka.. ...prosim pivedzte mi ze he to len prechodne obdobie a zacne sa mat aj ku mne ako k mame...😢😢😢😢

sense
1. máj 2017

neboj sa urcite si dobra matka a dcerka ta ma rada....nieco ti poviem tiez sme mali obdobie ked sa mala nechcela dat pomojkat ani polubit, a plakala za kazdym len za mnou nie, a velakrat som si vravela ze boze kolko jej venujem lasky, casu, pozornosti a ona place za inymi...po nejakej dobe a trva to dodnes najradsej by sa len nechala drzat "babatko" , ako keby sa nosila a chce sa mojkat, hladkat, atd...atd...teraz mala styri roky a stale sa rada mojka, velakrat rpide len tak z nicoho nic a povie maminka moja lubim ta ako kona...alebo lubim ta najviac na svete...ked poviem ze idem do prace preco musim ist, tesi sa ked ma vidi...a aj v noci ked ide muz za nou ked nahodou place alebo ma nejaky zly sen, prve co povie a kde je mama? ....nebud zufala...ten cas pride ...nic si nevycitaj... venuj sa jej nadalej a co sa tyka mojkania sa jej nevnucuj, pohlad ked chce byt pohladena, pomojkaj ked sa chce mojkat, opakuj je alebo len tak mimochodom jej povedz obcas ako ju lubis... a dolezite je aby si bola osoba s kt. travi najviac casu a vela sa jej venuje...je dobre ked postrazi babka, alebo tetka, ci svokra alebo ktokolvek iny ...ale dieta si vybuduje pevny vztah k tomu kto s nou travi najviac casu a najviac sa jej bude venovat...

moninka666
autor
1. máj 2017

@sense dakujem za povzbudive slova😊 Vas kedy odmietala? Trva to dlhsie?co som citala daktore prispevky tak deti mozu aj take ostat..dost sa toho bojim..ako fakt neviem preco sa to deje ani by ma to vo sne nenapadlo ze prave mna moje male odmeita....neviem sa stym akosy zmierit stravim snou najviac casu stale jej vravim ako ju lubim bozkavam a ona uplne ze eeeee odtahuje sa....aj ked sa snou starka hra alebo dakto iny a ja pridem tak normalne krici ze eee mam ist prec.. boli to dost😟 snad ked bude o trosku starsia si to zacne viac vazit

sense
1. máj 2017

@moninka666 mohla mat tak rok - rok a pol, ale presne uz neviem a trvalo to par mesiacov...este svokra ma upokojovala ze sa nemam trapit ze ona ma lubi ale spoznala aj inyhc ludi a ze je aj viac veci ako len mama, pretoze vie ze mama je tu vzdy ale ti druhy tu nie su vzdy.....bolo to potom ako zacala chodit viac vnimat, vypravat prve slova... plakavala aj za babysitterkou co s nou stravila obcas par hodin... urcite by som sa jej nevnucovala ked sa odtahuje...ale povedz jej ze ked bude chciet nech pride za tebou sa pomojkat...ono to pominie...

natasha1988
1. máj 2017

Nos ju častejšie v nosiči alebo v šatke, aj doma. Váš vzťah sa fyzickym kontaktom zlepší, prehlbi a malú to upokojí. Kamarátka mala tento problém a ked začala nosiť, zmenilo sa to, veľmi im to pomohlo. Zlepsi sa aj dojcenie. Ak si potrebujes vybrat: https://www.liliputi.sk/o-nosicoch/

moninka666
autor
1. máj 2017

@natasha1988 ona sa praveze nerada nosi od mala...ja som este ta

moninka666
autor
1. máj 2017

Ja som

moninka666
autor
1. máj 2017

Jsom este take dieta nezazila co sa nerado varuje na rukach..a ona fakt od mala to nemala rada takze u nas satka nehrozi to by vyskocila z koze..a nedojcime uz samozrejme uprednostnila flasku ako cicik..pritom mliecko bolo

moninka666
autor
1. máj 2017

@sense no presne toto moja mama vravi...ze ved teba vidi stale preto jej idem ba nervy...skusim sa jej nevnucivqt len sa bojim toho ze potom sa uz ku mne nebude mat vobec...takto aspon trocha vidi ze ju mam stale rada

sense
1. máj 2017

@moninka666 bude ta mat rada ....urcite sa neboj toho ze ked sa prestanes vnucovat tak zanevrie uplne...pohladkaj junobas len tak mimochodom, objim ju len tak zlahka ked ju budes obliekat,..nevynucuj si mojkanie len pre tvoje obavy...bud jej na blizku, ale "dovol jej dychat"..., nasa tiexnebola kojena zial ...ale kym bola malicka tak jej ruky nevadili mala koliky a reflux...akonahle zacala sediet,lizit a chodit uz na ruky ist nechcela...nosic nehrozil skusila som 3x vzdy rucala jak pavian,kocik jej viac vyhovoval ...a potom neskor prisla doba ked boka na mbe hak cecok,najradsej na rukach nosit, ako pekne jedavala v stolicke tak zrazu len na kolenach a len sa po mne vesala ako opica..az som si nie raz zas pomyslela coby som dala za parminut kludu bez privesku ale zas na druhej strane som si to vychutnavala ...ze konecne aj moje sa rado mojka...a mojka sa este stale aj v 4 rokoch...ale uz vie a chape ze vesiat sa oo mne nemoze a ze nosenie nepripada v uvahu max chytim na ruky pomojkam a polozim alebo ked pride a povie chcem ta mami polubit tak si k nej klaknem a objimeme sa

apolka77
1. máj 2017

@moninka666 mna napadlo ci byvate sami..lebp moj syn ked bol v tom veku tak sme byvali s mojimi rodicmi a uprednostoval ich...tiez ked babka isla na nakup tak plakal za nou...ale vtedy som cakala dcerku tak som bola rada ze sa mu ma kto venovat.,mi byvalo zle...si na MD?

lolita555
1. máj 2017

uplne normalne spravanie sa dietata jedno sa tak sprava druhe nie ale vacsinou,,,,,urcite nasilu nestikat nechodit tam ked ta nechce tam myslim ked niekto je iny pri nej co jej robi spolocnost uzivaj dopraj si nieco slade nanervy,dieta ta vzdy bude milovat najviac matka sa neda nahradit myslim matka ktora sa o dieta stara a dava mu lasku vsetko sa to v nej uklada neboj sa.ona je este mala nechape este celkom ze nie ste jeden celok pre nu si proste speta s nou.moj maly bol taky isty cele dni len so mnou a lasky a venovania mal kopec ale on sa strasne rad zas mojkal a bozkaval doma som bola topka ked prisla babka moja mama koniec sveta mamu nechcel,je to len o tom ze s tebou je stale ides jej na nervy zacina sa separovat,teraz maly ma skoro tri ale cecek riadny moj niekedy este ma take ze len s babkou s tatom ale ja uzivam a oddychujem.ale uz je to ine musi vediet kde som a hlada ma ked dlhsie ma nevidi,to som ti tych chcela rob ako doteraz s laskou a neboj sa mala to urcite lubi aj si s rodcmi v jednom dome venuj sa jej co najviac von chodte a tak,,,,

vofka
4. máj 2021

@moninka666 ahoja, ako to, prosím ťa, ďalej bolo s dcerkou? Mam rovnaké pocity s našou dcérkou. Od narodenia len sama zaspávať, sama spať, sama sa hrať. Teraz má 19m a stále ked jej chcem dat pusu, div ze sa nedovraci. Manžel detto. Jediný, komu dá na vyzvanie pusu je moja maminka. S tou sa milujú nadovšetko. Som.velmi prisna mama, dcérka počúva na slovo a súčasne je veľmi pokojná a milá, rozumná, veselá. Ale fyzicky kontakt doslova nenávidí. Byt s nami v izbe,ano. Ked odidem a ona sa hrá, hned 150x maaaamiiiii a uz cupka z mnou. Rada je v našej prítomnosti, taktiez vonku ked sa boji ludi, hned hopa hopa. To jej uz zrazu nevadi sa vopchat aj pod bundu. Ale pusu dať, nedajboze objat, neexistuje. Tak len chcem vedieť, ze ci tvojs dcérka " z toho vyrástla ". Lebo mna to velmi trapi.