Žienky poraďte čo mám robiť, môj 10 mesačný syn sa každú noc okolo 1 zobudí a nechce spať. Niekedy nám s mužom trvá aj 3 hodiny kým ho uspime, som ztoho už unavená a neviem si rady..Máte niektorá takúto skúsenosť?
Moj maly ma dva rocky a zacal sa tiez casto budievat aj xkrat za noc a neviem co je tomu pricina. Vecer ked ho dam spinkat tak zaspi bez problemov. A v noci sa zobudi z nicoho nic a zacne plakat tak dam mlieko alebo cajik a na chvilu to pomoze a potom zas vyvadza. Uz chodim s obavou spavat kedy ma zobudi a potom uz nespim ani ja.
nam robila toto dcerka asi polroka...ked mala 1,5-2 roky. v noci sa zobudila a 2-3 hodinky "zurka"....unavena bola dost,davali sme si zalezat aby bola vybehana,vyvetrana,ale nebola to zaruka uspechu...preslo to,hoci obcas to urobi este,ale uz ovela zriedkavejsie.
neviem co to bolo,ale snad to rychlo prejde🙂
Take to prebudenia mala aj nasa ked mala cca 8 mes.2 hodinky bola hore potom uz bola hladna dala si mliecko a zaspala. Urcite to odznie roznych nespankovych faz bude vela raz budete na to spominat ako my. Teraz ma nasa slecna skoro 4 r, ale ziadny super spac nie je. Prespi celu noc len ked niekto pri nej spi inak sa zobudi aj 5 krat.
nám pomohlo chodiť na dlhé prechádzky pred spaním a aby malý veľa chodil, potom sa to zlepšilo.
Naša sa budí doteraz a to má 2 roky. Zvačša je to skor len potreba dotankovať mliekom a spí dalej.
Zalezi aj kedy idete spat, ta nasa chodi vseliako nadivoko. Takze ked vstane na nas vkus priskoro nejak to musime rozdychat.