Ahojte,
mam tak y problem ze dieta mi od narodenia nevonia, ma 5 mesiacov. aj ked ho kojim musim mat rusko aby tu vonu necitila. kamaratka vravela ze poznala tiez taku holku co jej dieta nevonalo. ako to riesit
No zbohom, toto je uz sila, co si dnes ludia vymyslaju
Toto nechspem.asi ho malo kupes a olejcekujes.a menis veci lebo grcky veru vedia voňať riadne.aj hovinks trebs častejšie prebslovst a aj práci prášok trebs vymenit.inac este ake témy tu veru nenájdeme.toto by má veru nenapadlo.
myslim ze toto je na odbornika
dieťa ti nevonia? ja som po pravde ešte nevidela dieťa, ktoré by nevoňalo. Bábätká podľa mňa voňajú všetky ak ich maminky natierajú olejčekmi a podobnými vecami ako je bežné 🙂
mozno je to hormonmi.. mne teda moje deti vonali vzdy aj ked mali ako malicke serboreu, ale odkedy som tehotna treti krat, velmi mi prekaza vona vlaskov mojho syna, ked ich nema umyte.. ked mu ich umyjem, je to dobre, ale akonahle sa trocha spoti, tak mi to prekaza.. tak isto mi prekazala vona mojho muza, ked som cakala prveho syna, po porode to zmizlo..
mozno aj tebe to zmizne, ked maleho prestanes kojit tak casto, ked zacne telo produkovat tolko hormonov kvoli dojceniu a zacnes ho prikrmovat, alebo mozno ak sa ti vrati menstruacia ak ju este nemas..
aaaaaaaaaaaaale no tak...fakt kde su prazdniny, alebo nejake volno? Dnes teda karta ide!
neviem asi to bude tymi hormony, zatial to riesim ruskom ale hovrorim hlavne svokra ked to vidi nadava co som za matka ked ma napina z vlastneho dietata. a to ma trapi ze to okolie takto berie 😔
tiež by som sa poradila s lekarom
Toto uz je sila tieto temy dnes. A najhorsie je, ze to zjavne pise dospela osoba. Dokonca podla prejavu aj celkom kultivovana. By ma zaujimalo, co je to za uchylka...
tak aj mne je to luto, ze mi je ta vona syna neprijemna, ale ja viem naisto ze to je len tehotenstvom, pretoze som to zacala pocitovat odkedy som tehotna - aj ked teda ako vidim diskusiu asi je to tazko uveritelne, priam trestuhodne 😅 😝
@eliska96 cisto prakticka otazka: kto prebaluje babo???
Rusko??? Ja odpadnem hahahahaha no vacsiu sprostost sim necitala..
@jana_eyre otatne komentare a hejty si nevsimam. ked nie je rada tak ma urazaju. dokonca aj admin mi zmazal profil. to je teda. 😔 nic budem hladat pomoc u lekra. tu sa uz nevratim
@0silvia0 tak ci to je alebo nie je normalne posudit neviem - ak to je sposobene hormonmi, tak co ine moze robit, ked je jej to tak neprijemne?
ale viem, ze uz ju mate zaskatulkovanu ako dalsiu vymyslenu temu - to ale posudi admin, ci ide o tu istu IP adresu.. mne sa tato otazka nezda taka strasne sokujuca ako tie co tu dnes uz kolovali.. mozno ide o blbu nahodu a zalozila si novy nick - pretoze vie, ze to asi nie kazdy pochopi..
FB skoncil s bazarom??? Ci sa az tak rozsiril zoznam nepreberacok ze uz sa dievcata hambia prihlasit na Fb aby ich neprezradili a tak nasli MK a vymyslaju nove temy???
@katka1981 tak mna zablokujete ak mam normalnu otazku a za taketo odpovede nie? admin vymaz to prosim ta.
vyprat dieta v Perwolle 🙂