Ahojte, poradte zienky, je normalne, ked trojrocny syn ma este vecer energie na rozdavanie? 😀
Rano vstava o 7, ideme do skolky, prideme domov okolo 16, vecera okolo 18.30, sprcha/kupanie okolo 20, potom rozpravka a on by najradsej este behal, skakal, nevykazuje ziadne znamky unavy 🤣 do postielky ho dostanem okolo 20.30 a kym zaspi je uz po 21. Sladke mu nedavam, len obcas, tak uz neviem.
Ja by som chodila spavat so sliepkami, keby som mohla 🤣
Moje deti bezne behavaju o takom case, skacu cely den a este maju problem niekedy zaspat o 21. 5,5r vstava rano o 7 a vecer do 22 nevie zaspat
Takze nie som sama😅... Len syn vstava o pol siedmej...
@evuska135 presne aj u nás, môj 5 ročný ešte teraz debatuje s plyšákom v posteli... Kým sme doma, cez deň už nespí, večer ľahne okolo deviatej. V škôlke spí každý deň a skôr ako desiatej jednoducho nezaspí 🤷🏻♀️ to isté bolo s dcérou. Keď nastúpila do školy, zaspávala okolo pol deviatej.
Vsak to chodi skoro spavat, nevidim tam ziadny problem, mne deti skakali do 22hej nech som robila cokolvek, keby zaspia o 21:00 oslavujem a vstavali teda rano skorej ako tvoje dieta
No teda tak to naozaj este nie je az take zle u nas 😀😀
Ale v okruhu mojich znamych je vela mamiciek, co im deti chodia spavat uz okolo pol osmej vecer a jedna znama sa ma vzdy opyta, ked ma stretne, ze a este ti stale chodi tak neskoro spavat? Uz mi s tym ide na nervy, ona dava svojho syna spat o siedmej 😀
Ahoj, čo ja by som dala za to, aby moje deti zaspávali o 21:00 hod. 😄 V tejto chvíli spí len 8- ročný, 2-ročnú a 4-ročného naháňam po byte, lebo mi s rehotom utekajú z postele a chcú sa ešte hrať, 11- ročná sa motá po byte tiež...a to sú zničení po tréningu a šantení vonku, neviem kde berú toľko energie 😁
Moj syn ide rano lyzovat, s muzom sa vratia poobede a uteka potom este na futbalovy trening. Pride domov a otravuje nas, aby sme si s nim este zahrali futbal aj my. Neznicitelne su tie deti!
A tiez do postele chodi 20,30 a okolo 21.h uz spi
A spava na obed? Pocula som rady od mamiciek ze ked sa skonci s obednym spankom, vecerne zaspavanie ide lahsie, ale ja by som obedny spanok nerusila. Podla mna to mate celkom dobre. Nas 3 rocny vstava o 7:00 - 7:30. Na obed spi 1-2 hodniny, do postele ideme o 20:00 lebo uz je vtedy unaeny ale zaspi az tak o 21:30.
Inac to nahromadenie energie k veceru moze byt znak unavy. Ked je dieta unavene, ale nie je ulozene na spanok, zacne produkovat adrenalin aby prekonalo tu unavu a ostalo hore. Ten adrenalin ho samozrejme vytoci na vysoke obratky. To sposobi vacsiu unavu a potrebny dalsi adrenalin aby ju prekonal. Skus ukladat na spanok o 19:30 ci to bude take iste.
@andreatytler ani to nemusi platit, moj syn na striedacku v skole bud spava aj vyse hodiny, alebo nespi vobec a aj tak ma energie za 10 deti (ale on ma aj adhd)🤣🙈 a to je este len energicke dieta
Mok tiez chodi spat o 19stej, ale nechodi do skolky takze poobede nespava, neviem si predstavit, co bide ak by v skolke spal a bol tak dlho hore, lebo hned od narodenia som ho davala kazdy vecer o 7 spat a mne to uplne takto vyhovuje.
To je super ešte .moji stavali kľudne aj ráno o piatej ....a celý deň fungovali
Normálne dieťa
Ten popis nie je ničím zvláštny