Viem, že by som nemala hľadať problém tam kde nie je. Ale chcem sa spýtať. Moja malá bola od začiatku spokojné bábätko a neplakala len keď chcela papať alebo vodičku. Ale teraz už ani pred jedlom neplače proste príde ten čas spravím jej jedlo a ona zje celú dávku. Len nedá vedieť že je hladná ani nič 🤔... Je to zlé? Či mám byť rada 😃?
Buď rada🙉
ani môj neplakal a he z neho zdravý dvojročný vytrznik
Ani moji neplakali bud rada
Ďakujem za odpovede 🤷♀️😃
Za mnou chodili v pôrodnici sestričky, že či už niekedy plakala?aj doma bola spokojná, kľudná vždy sa dalo dohodnut až do puberty🙂)buď rada také dieťa je dar budeš si materskú uzivat
Jooj ty bud rada, keď zistí že plačom si môže veci vynútiť, to ešte len bude 😁
Moja mladsia bola presne taka. Trpezliva, spokojna. Uzivaj si to - prva bola uplny opak.
moja tiež od istého času neplakala...ani od hladu. iba nám chudla.... potom nám dávali rôzne tabl. na jedenie, celé dni bola len Nutridrinkoch...teraz reve pre všetko a to má 11r. jesť hľadá po špajzi, neustále je hladná... katastrofa. bojím sa ju odvážiť. nadváhu nemá, ale musím ju krotiť. ...
Moja druhá dcéra bola také bábätko.. zobudila sa a pozerala.. mrnkala snáď len keď bola pokakana.. úžasné dieťa, dodnes je s ňou najmenej starosti.. chalani naopak boli uplakani a nervni aj za 4roch, takže mať neuplakane dieťa je úžasné, viem to porovnať.. užívaj si to a nerob si starosti..
Ja by som za tym.nevidela nejaky problem akor povahu-pokojna,trpezliva.
@deti95060810 puberta veď rastie...u nás to bolo najhoršie v 10,11 som stále niečo varila a stále nebolo dost
urob si druhe 😉 a bud si vyhrala v loterii ak bude take iste alebo nebudes mat na tieto otazky cas 😀
Aj moje prve bolo spokojne. Bud rada. ;) Bude pohodacka.