Ahojte, ja uz neviem co robit. Dcera 4m v poslednom case strasne reve pred kazdym dennym spankom. Nic nefunguje (hojdanie, natriasanie, prisat sa nechce, nosic) proste vsetko sme skusali, jedine ako zaspi nakoniec ked uz je z toho placu vycerpana, tak ju rychlo dat ku prsu kym ma kludnejsiu chvilku a vtedy sa prisaje a zaspi za par minut...prve 3 mesiace spala ako na povel, polozili sme a zaspala pekne sama. Vecer tiez uspavanie v pohode len toto denne je katastrofa - skusala som dlhsie doby bdenia, aj kratsie ale nepride mi ze by bol nejaky rozdiel.
@hilda08 a kolko vam vydrzal hore ??? ona mi dnes spala 2 hod., potom bola hore 30 min a zivanie a suchanie oci...ale ako moze byt po 30 minutach unavena :D ? a nemyslim ze aj keby ju dam vtedy spat zaspi len tak...nakoniec zase sice rev, ale urobila som to tak ze som jej dala papat ale bez odgrgnutia - to ju vzdy prebudi ...no tak dufam ze ju teeraz brusko nebude boliet
Tiez tak polhodinu max trištvrte…a pred spanim nedavam nikdy odgrgnut zbytocne ho to rozruší, nemal nikdy problemy kvoli tomu
@hilda08 prosim ta a zmienovala si to aj doktorke? a kedy v akom veku sa to zmenilo ze vydrzal dlhsie?
Ano povedala, ze je to v poriadku, každé dieta je ine a vypýta si ci potrebuje. Teraz ma polroka a vydrzi tak hodinu a pol, pred nočným spánkom dve
Nie je uz privelmi unavene?
@zorkahorka no mna to tiez vzdy napadne, len furt si vravim ze podla tabuliek by mala vydrzat aspon tu hodinku a nie ze po polhodine sa tvari akoby 10 hodin nespala :D
No moj mal tiez take stavy, ale potom hned ako si co i len raz oci posuchal som ho brala a ukladala, nasuchorila som mu paperovu perinku vložila ho dnu a zaspal tam sám, a to bol pre mna úplný zázrak lebo dovtedy bolo každé zaspávanie boj, ked nahodou to nesla tak este dokojila a zas len polozit…ma pol roka a stale to funguje