Ahojte, moja 22 mesačná dcera sa často pýta na nočník. Vždy si ho zoberie do rúk a hovorí že cikať cikať a začne si dávat´ dolu leginy. Tak ju vyzlečiem pekne si sadne aj sedí ale nikdy nič neurobí. Aj sme skúšali spolu na wc že aj ja som si sadla na wc a ona na nočník a pekne vysvetlila čo sa deje. Denne keď má plienku tak príde zamnou a snaží si ju stiahnuť dolu so slovami fujha. Keď vykona veľkú potrebu vždy mi dá hneď vedieť no keď ma len ocikanú plienku nepríde hneď ale až keď si uvedomí že jej to vadi. Myslíte že to čochvíľa začne chápať? Mala by som ju skúsiť dať bez plienky či to bude ešte zbytočne? Nikam sa neponáhľame, zaujíma ma to čisto zo zvedavosti.
Ja by som skúsila jej nedavať cez deň plienku vôbec, nech si uvedomí že je mokrá,možno jej to dôjde že sa musi skôr pytať na nočník ale ak nie je ešte zrelá tak to nepôjde a tym padom by som to odložila na leto
Ja by som uz skusila,ked to sama zacala riesit.
Nedavat plienku,ked chces,aby si ozaj uvedomila a pochopila,ze je pocikana. Coskoro bude teplejsie...
@pangel to časté pýtanie na WC by som spomenula lekarke, aby ju skontrolovala, či nejde o synechiu, alebo nejaký zápal.
Je to trochu divne, že sa pýta aj keď nepotrebuje.
no akoze tiez si myslim, ze sa nemate absolutne kam ponahlat🙂 ale vyskusat to mozes, poznam dieta, ktore sa toto vsetko naucilo este skor, ale tak kazde dietatko je ine. kazdopadne za vyskusanie nic nedas :D jedine ak zistis, ze ma este cas.