Moja 11-mesačná dcéra je veľmi uplakaná

21. nov 2022

Ahojte baby trosku sa rozpíšem a snad ma upokojí ze v tom nie som sama. :D Tak mam 11 mesacnu dcerku, velmi uplakana je problem je snad vo vsetko pri prebalovani reve (samozrejme hracky a pesnicky a podobne veci nezaberajú), pri prezliekani reve, uspavanie to je velky boj, u doktorky reve odkedy tam prideme a to len ju pozera a cvičí s nou, na prechadzke absolutne nevydrzi stale vreskot na celu dedinu musi byt na rukach celu cestu, cestovanie autom je horor doslova ani vajicko nechce (cybex aton 5 a vsetko spravne podla stranky nastavené) a ani sedacku nechce (joie i spin). V kuchyni v stolicke absolutne nevydrzi, v izbe sa nehrá len vymysla stavia sa vsade a ked som neni sekundu pri nej hned je na zemi (naposledy dasno si rozbila a to som sekundu nepozerala na nu robila som jej caj). Zeny tiez mate niektorá taketo male trapenie? Viem ze kazde dieta je ine ale snad tisic deti vidim ako krasne sedia v kociku na nete mamicky pridávajú story ako sa hrajú a moja stale len vymysla somariny.

simona1306
21. nov 2022

neboj sa, nie si sama, moja ma 10mesiacov a presne si opisala nase dni uz pomaly 3tyzden . Dokonca, minule dcerka videla manzela ako jedol chlieb, a ked jej nedal, smarila sebou o zem a revala a revala a revala ...

ls56
21. nov 2022

Sucitim s tebou,mame to doma dost podobne…chce byt len na rukach,prebalenie je boj vzdy place a prezliekanie/obliekanie zdrha co najrychlejsie prec….kupanie kapitola sama o sebe,kocik max 30min inak vrieska(zachrania to len chrumky a aj to max 2-3),pri jedeni musi mat vzdy vela veci po ruke aby sa mohla snimi hrat inak odmieta jest a vrieska,doslova ide vyskocit z jedalenskej stolicky…a to mame len 10,5m a trva to uzzzz hmmmm….dlho🤣

autor
21. nov 2022

@ls56 no tak toto presne je moja dcera, aj s tymi chrumkami a milion veci pri prebalovani (ovládače, diaľkové od svetla a hlavne veci co buchaju a hrkaju) no tak aspon nie som v tom sama😂