Môj syn odrazu nemá rád kúpanie

11. okt 2022

Ahojte, syn mal nedavno rok a uz cca 2 tyzdne z nicoho nic zacal plakat az vrieskat a triast sa pri kupani. Neviem co sa mohlo stat, miloval kupanie, sam sa kupal hral sa s hrackami nikdy nebol ziaden problem. Nic sme nezmenili, vsetko bolo tak isto a proste isla som ho kupat a zacal nenormalny rev vreskot a trva to uz druhy tyzden. Znova dajake obdobie alebo co ???? Ja uz nechapem

moonlight1210
11. okt 2022

Nevidel nieco? Nepocul nieco o utopeni? Nesplechla mu voda do tvare tak, ze mu vbehla do nosa, usi?
Nesmykol sa vo vani tak, ze sa zlakol?

januska12323
11. okt 2022

Normálna vec, stačí že mu vtedy mini kvapka padla do oka zľakol sa a už sa zakaždým boji ze sa to zopakuje.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. okt 2022

@moonlight1210 nerozumie este takemu ako utopenie, vzdy som mu liala vodu na hlavu, vsetko bolo ok, ale je mozne zeeeee to bude penou, presne predtym som mu urobila iba zo sprchacu penu a najprv bolo dobre a potom plac, dalsi den ho isiel kupat ocko ja som tam nebola a ze ho isiel namydlit a vtedy zacal ten velky plac a odvtedy je len plac…. Asi to bude tym ze si mysli ze pena je tam alebo neviem .. dufam ze to prejde