Modrý koník je super stránka pre mamičky

enula222
28. okt 2011

🙂 Milé mamičky je to pár dní čo som sa sem prihlásila a musím Vás všetky pochválit ako si navzájom pomáhate či už radami o bábätkách so šatstvom atď...Velmi sa my to páči lebo mate humanitného ducha škoda že to nebolo tak 20 rokov dozadu.Ja vám prajem všetkým hodne zdravia a trpezlivosti pri detúrencách a aby ste mali stále také veľké srdcia ako ich máte teraz. 😵 😵
S pozdravom Enula 😵 😵

jarunka111
28. okt 2011

@enula222 milé slová 🙂 je fajn, keď má človek to šťastie, že tu natrafí hlavne na tých s tým srdcom, rozumom a taktom, ktorí to vedia všetko v správnom pomere použiť 😉 A nie sú ich reakcie len múdre podávanie holých faktov ( hoc pravdivých), ale to, o čom hovoríš ty, o ľudskosti 😵

zuuzzz
28. okt 2011

tak,tak ja tiez chvalim mudru hlavu co toto vymyslela,mam sa kde vykecat o problemoch,vareni,babatku...a co nevisvetli mama lebo nemala skusenosti nieto este svokra to z vlastnej skusenosti napisu maminky,ja som tu nasla naozaj vselico co ma trapilo a nenachadzala som nikde odpoved a doktorky som sa bala spytat ze by kukala ci som spadla z marsu ze toto neviem ale ja som fakt nevedela napr o ockovani a nasledkoch,o zelenej stolici...som novopecena.super ze to niekto vymyslel,zislo by sa aj chlapom daky modry byk 😀 kde by si predavali autosuciastky a viedli besedy o nas a detoch 😉