Ahojte, mam 6tyzdnoveho chlapceka a nejak mi to uslo pri prebalovani som nedala poriadne pozor a ocikal sa mi. Aj tvaricku a uško. Co mam robit ak sa mu trosku moču dostalo do uska? Zvonku som ho poumyvala ale neviem ci nemohlo nieco zatiect. Stalo sa vam to niekomu? Mam volat Dr.?
A ked ho kupes, davas mu na uska klapky, aby sa mu tam nedostala voda? 🤨 Nepanikar, nic sa mu nestane, neboj sa. Ak mas chlapceka, tak tych cikacich nehod este bude dost 🙂
@zuba1987 tak tohto sa vobec nemusis bat a isto nemusis ist k doktorke. Len mu usko poriadne vycisti a bude v poriadku. Neboj nic, neohluchne z toho!!!
Nema sa mu co stat neboj. Taky moc, vsak to je ciste v podstate. Ak si mu ho vytrela uz sa tym netrap. Ozaj sa mu nic nestane
A to som si o sebe myslela, ze som panikarka 😂 nikam hlavne nevolaj
Nas ked sa 1x ocikal a strelil do tvare, chytili sme z toho s muzom zachvat smiechu. Ked sme sa dosmiali, utrela som ho a vybavene. Len s tym pls nechod k dr, pozerala by ako puk ;)
Ked sme maleho este vo vanicke kupali, spravidla sa nam do tej vody vycikal. Mal urinoterapiu kazdy druhy den :D
@lindusss2016 "nikam hlavne nevolaj " :D :D .....no rehocem sa tu 🙂))))
Joj neboj sa este budes mat moc aj to druhe kade tade😂
Maly bude poziarnikom 😂 zlateeee 😍
Ďakujem 😃
@zuba1987 Jemine normalne mu len vytri usko s vatovou tycinkou,urcite sa mu nic nestane