Mobil pri hlave bábätka

18. dec 2024

ahojte, chcem sa spytat, (radsej asi ako googlit a stresovat este viac) tí co sa vyznaju...co sa moze stat ?? viem ze to nebolo dobre, ani OK ale nejako som si to neuvedomila ze mobil nema byt pri babatku v noci...ja som bola vzdy zvyknuta ho mat na nocnom stoliku kvoli budiku. asi cca 1m od hlavy
vzdy som vsak vypinala na noc wifi na telefone aby ma nerusili upozornenia.
Velmi ma teraz trapi ale to ze som takto mavala telefon pri nasom dietati ked sa narodilo a teda bolo uplne malinke, postielku malo hned vedla mna cize pri nocnom stoliku :(
manzel tvrdi ze nic sa mu nemohlo stat ale mna to hneva, viem ze sa to neda uz vratit spat ale velmi sa bojim ze som mu nejako tymto mohlo uskodit :( predsa len sa mu vyvija mozog :(
asi cca 6 tyzdnov to takto bolo odvtedy uz nemam ani mobil v spalni...
no mam hrozne vycitky kvoli tomu :/je to nase prve dieta ..ach..

zuzanka.zuzu
18. dec 2024

počkaj keď prvý krát spadne z postele ako pármesačný ... keď prvý krát zavolajú zo škôlky že spadol/zvracal ... keď spadne na biku a vybije si zuby ... na mobil zabudneš 😀

animus
18. dec 2024

Načo sa trápiť minulosťou, ktorú nevieš zmeniť. Nikto nie je dokonalý. Chybu si si uvedomila, napravila a život ide ďalej.

sisska96
18. dec 2024

V dnešnej dobe najmenší problém

slovakboy
18. dec 2024

Ja som tu už dva krát uvádzal podrobne dôvody, prečo wifi, ani radiove vlny, ani televízne vlny (to sú tiež radiove vlny) ani mikrovlny z mikrovlnky, ani infračervené žiarenie, ani svetlo nemôžu škodiť zdraviu. Nemajú fyzikálne možnosť narušiť žiaden atóm ani jeho chemickú väzbu. To môžu urobiť až vlny nad frekvenciou viditeľného spektra, ako sú UVA, UVB, RTG, Alfa, Beta, Gama, protónové, neutrónové žiarenie. Všetko pod UVA je neškodné. Mohlo by to ublížiť len vtedy ak by to malo vysokú intenzitu. Napríklad veľmi silne svetlo ničí oči, veľmi horúce objekty spália kožu aj sálaním tepla. Hute, žeravá láva. Wifi v byte ma vykon pár wattov, čiže ako žiarovka. Dĺžka vlny je až 12cm to nemôže pohnúť takou malou vecou ako je bunka alebo atóm. Len indikuje vo vodičoch prúd a hýbe voľnými elektrónmi. Voľnými. Nie tými v atómoch. A výkon klesá so štvrtou mocninou vzdialenosti od zdroja. Takže žiadne strachy. Wifi patrí k rádiovemu elektromagnetickému žiareniu a je to druh svetla. Je to fotonove žiarenie. Nosiče sú fotóny. Každý objekt s teplotou vyššou ako -273 stupňov celzia vysiela do okolia neviditeľné žiarenie fotónov. Prečo by ľudia odborníci zistili že UVA UVB, RTG až Gama škodia bunkám a toto by nezistili? Radiove vlny nepatria k ionizujúcim ziareniam nedokážu vybiť elektrón z chemickej väzby nemajú na to silu zo svojho princípu. Sú veľmi veľké. Obídu ho.

taktotedanie
19. dec 2024

Nic sa nestane
Pockaj na brusne virozy, ked ti zacne oblizovat veci vonku, jest kamene,piesok a hlinu, oblizovat vytekajuce sople z nosa, ked pojdes do kutiku do horsieho semenista bakterii a virusov ako skolka, kde zarucene budes vediet, ze dieta odtial zdrave nevyjde a za 3 dni budes len sople odsavat