Ahojte, používate niekto toto mlieko? Dávate aj väčšie dávkovanie, ako je na krabici?
Malý doteraz pil Babylove 3 (od 10 mesiacov) a teraz som mu objednala toto od jedného roka a na krabici je napísané, že sa má používať medzi hlavnými jedlami alebo ako súčasť jedla (kaše a pod) a dávkovanie píšu 90ml vody a 3 odmerky, teda spolu 100 ml mlieka.
Mne ale malý pije 3ku a tam najvyššiu uvedenú dávku z 210 ml vody a 7 odmeriek. A potom ešte 2x po 180ml.
Na webe nič o dávkovaní nemali, podľa zloženia sa mi zdalo podobné tej 3ke, ale teraz váham, či sa nevrátiť k trojke.
Vďaka za vaše skúsenosti.
@malfea mňa to tiež prvý krát zarazilo. Baby love 1+ už nie je myslené ako pokracovacie mlieko ( to majú značene iba ako 1,2,3) ale ako "mlieko k jedlu", preto je na krabici uvádzané dávkovanie na max 90ml. Ja som ho ale synovi dávala od roka, v rovnakom dávkovaní ako 3ku a pil cca 180ml večer pred spaním. Alebo ostaneš pri 3ke, porovnávala som si vtedy zloženie a nepamätám si že by bol medzi nimi niaky výrazný rozdiel. Snáď som pomohla.
moj ma 2.5 roka a doteraz davam 3ku ale pije uz len rano a vecer a zarabam do 120 vody 4 odmerky 🙂 ale teraz zdrazeli uz 3ku tak prejdeme na 1+ a davkovanie bude to iste na 120 4 odmerky dam
@evkamotka @henka123123 ďakujem vám obom. Ja nemám veľa skúseností s UM, toto je naše druhé, tak som z toho bola neistá, aby som niečo nepokašľaľa. Malý už vypil klasickú dávku, ani si nevšimol rozdiel.
Ráno, naobed a večer vypije v 210 ml 7 odmeriek. Medzitým má samozrejme plnohodnotnú stravu. Má 15 mesiacov. Tých odporúčaných 90 ml by jej bolo málo.
Ja ti nerozumiem. Na kazdych 30ml vody patri 1 odmerka mlieka. Mozes v tomto pomere zarabat mlieka kolko chces. 30,60,90,120,150,180,210,240,270,300.....kolko len chces. Len dodrzuj pomer na kazdych 30ml 1 odmerku.... Pri 300ml das 10 odmeriek. Vyrobca rata s tym, ze nasobky troch ovládame a nevypisuje to na obale cele od 30ml po pol litra