Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s týmto krémom určeným na odstránenie mliečnej chrasty vo vlasoch dieťatka. Nelepí, ľahko sa zmýva šampónom. Bez parabénov.
Ďakujem veľmi pekne 🙂
@barbora221994 nám pomohol. A na "odstránenie" je super, dá sa pekne a jednoducho umyť šampónom.
Mliečna chrasta je rozpustná v oleji. Takže najlepšej olivový olej naniesť na hlavičku, nechať pôsobiť 15 minút pred kúpaním a potom len vyčesať. Ja som jemne uterákom párkrát prešla, zopár večerov opakovala a zbavili sme sa toho 🙂
Riesila by som umytie vlasov raz za 2 dni obycajnym mydlom bupi tuhym a riadne treba umyvat vlasy vznika to zlym umyvanim a vela samponovanim
Natrieť klasickým maslom,nechať zmäknúť,umyť,vycesat...2,3 krát zopakovať a je kľud.
my sme pouzivali z biodermy sampon a s olejcekom a kefkou na vlasky vycesavali vecer
@barbora221994 my sme ho používali a chrasty sa pekne stratili po cca 5 pouzitiach. Zdá sa mi však dosť drahy. Ak je lacnejšia alternatíva, skúsila by som tu.
@barbora221994 je dobrý,ale rovnaký účinok mal aj olivový olej🙂
Aj ja som počula, že to nemám riešiť, že to samé zmizne a nakoniec to mala ešte ako 15 mesačná. Skúšala som šampón z lekárne Babe ktorý má veľa dobrých recenzií ale nepomohol. Aj produkt Lipikar Sindent a nič. Čítala som o oleji a aké je zlé dávať ho na mliečnu chrastu preto, že nelieči a aj keď ju s jeho pomocou vyškriabeš, tak sa to vráti.. jediné čo nám konečne pomohlo bola táto Bioderma na mliečnu chrastu. 15 minút pred kúpeľom som jej tento krém natrela na hlavičku (má husté vlásky ale šlo to dobre), potom som ho ľahko umyla so šampónom a bolo. Za mňa je to určite top
@mechurik a toto máš z kade? Že zlým umývaním a veľa šampónovanim :D dobre som sa zasmiala
Jam ju pomohla rozpustit klasicka lekaraka cista vazelina.rozpustila ju a ja tom ju uz len jemnucko zoskrabla.
U nás zaberal lipobase a potom umyť babe šampónom na mliečnu chrastu. Za týždeň bola preč dovtedy sme sa len trápili. Mala to jak skrupinu na celej hlavke
@barbora221994 ahoj my jednoznačne Excipial u lipolotio v jemnej vrstve ....
U nas tiez pomohol Babe. S tym ze je potrebne pouzit opakovane a chrasta postupne mizne. Takze len trpezlivo. Ked su vlasky cerstvo umyte, mozno jemne chrastu vycesat kefkou. Ale naozaj to chce niekolko umyti a neponahlat.
Keď naša malá dva mesiace a malo vláskov tak som jej to natrela detským aviril olejčekom a za 2 hod. vyskrabkavala jemne nechtom a hrebencekom. Olivový olej som skúsila tiež no nič moc. Malá to má na hlave zasa od 7 mesiacov, teraz máme 9 takže samo to nezmizlo a idem kúpiť babe šampón. Keďže máme aj dosť vlaskov teraz tak by sa to zle skrabkalo a olejcekovalo
Babe sampon kazdy vecer nechat posobit kym sa dieta kupe, potom iba ucesat kefkou. Do 5 dni bola prec
Babe sampon topka pomohol velmi
@lucia147852 dobrý deň, chcela by som sa spýtať na krém lipobase. ktorý to bol konkrétne. aký obal mal. ďakujem Janka
@janula137 tento klasicky
@lucia147852 ďakujem pekne a pekný večer želám 🙂
@barbora221994 Skúsenosti mam také,ze pri oboch detoch som nepouzivala vôbec nic-a "ako prislo tak odislo" cca do max.10dni.