Ahojte maminy. Mam 1 mesacnu a 2 tyzdnovu dcerku v noci spi aj 6h neni to moc podla vas. Kolko vam spalo tAke male dieta a ked vam nespalo plakavalo vam
neboj o chvilu mozno napises,ze co robit,lebo vobec nespi 😀
ale k veci,neboj,je to normalne,casy a dlzka spanku sa meni a pokial je babatko ok,vsetko je tiez ok,kazde ma iny rezim,ine potreby,asi sa pytas na papanie,ci nie je hladne napr,ale neboj,keby bolo,zobudi sa,zatial si uzivvaj to,ze spis aj ty 😉
ahoj malá mi od narodenie dlho spávala, asi od 4mes spí v noci 8-12hod, niekedy sa budila raz za noc teraz už vôbec, vpohode :D
Pokiaľ bábätko prospieva,čiže priberá,tak sa to nerieši...buď rada 🙂
pokial je zdrava, dobre papa, bud rada, co by ine maminky za to dali...🙂
Ze ty si vymyslena a dosla si ma sem len nasrat??? 😀 😀 😀 😀 😀 Ja za poslednych 7 rokov nemam jednu prespatu celu noc, a ty normalne takto zautocis na moju psychiku...
Teraz pises??? Mala si sa ozvat 4,5 roka dozadu, by sme si babatka vymenili. Ja by som ti este aj cely rodicak k tomu dala ;) ;)))
@libka1 hahaha 🙂 ako chodím malú kočikovať každej mami sa pýtam ako dieťa v noci spí a ešte mi žiadna nepovedala, že by spalo celú noc, tak som hneď rozmýšľala ...do frasa mám jej povedať, že moje dieťa spí 12hod? veď ma zahluší 😀
@kuceravasue12 z bezpecnostnych dovodov by som tuto informaciu naozaj zatajovala.. natrafis na niekoho ako ja a minimalne ta uriekne ak nie rovno zabije 😀
Moja dcérka spí asi od druhého týždňa celú noc a nikdy mi nenapadlo ,že by nemala. Teš sa,nie je super sa po dennej šichte poriadne vyspať? 🙂
@1321987 ak je narodená v termíne, cez deň pekne papá, prospieva a priberá, tak nerieš a teš sa.
Ale, ak máš doma dvojkilové predčasniatko, ktoré je spavé a nepriberá, treba aj v noci budiť každé 3-4h na kŕmenie.
teš sa! keď spinká a nepýta papať tak znamená, že jej nič nechýba. Aj mne tak dcérka prespala od 6 týždňov celú noc. je to normálne...🙂
No tak ju zacni buntosit kazde tri hodiny a led sa uz nauci ze sa ma kzde tri hodiny zobudzat tak ju zase zacnes ucit na to aby spala celu noc -na nasledujuce 3-4m mas o Zabavu postarane.
Pokial dieta pribera ako ma, nema zltacku a nemas odporucene lekarom zeby mala byt kazde tri hodiny hore - tak v tom pripade si postav stolicku ku koliske, sadni si knej a kochaj sa nad tym ake je to dieta krasne a kludne neboj sa ono ju to za chvilu prejde
na tvojom mieste by som asi oslavovala, moja mala nespala dlhie ako 3-4 hodiny a bol to teda boj :P
Starsia dcera prespala v kuse 12 hodin v noci od narodenia ani sme nevedeli ze ju mame 😉 a mladsia 5 hodin....
Maminka počkaj keď jej pôjdu zúbky ,alebo príde strach z odlúčenia.... ešte budeš spomínať na super časy.
@1321987 normalne..moje druhe dieta vedelo aj takto skoro prespat celu noc,ale zas ked chytilo koliku,tak sme aj hodinu ci dve boli hore..
Prve dieta sa budilo tak raz,vynimocne 2x v tom case..ale vedelo tiez prespat dost hodin vkuse..ked si vezmem,ze sa po prvom.uspani zobudilo o 23 a nasledne az o dakej 5-5:30.. A prve ani kolky nemalo,takze sme sa zaobisli bez placu...
Az som sa cudovala,ale neriesila,aspon som sa vyspala..horsie to bolo rano s prsnikmi,pri prvom dietati boli rano na kamen.. Pri druhom nastastie nie,lebo uz vedeli,ze netreba zbyticne tvorit nadprodukciu,tak tvorili mliecka presne pre babo a trochu navyse.
@1321987 ženská preboha!