Prosím vás o radu moja mesačná dcéra nechce vôbec spať vonku v kociku hocijako ju hombem veľký plač ani rozbalena v kociku bez perinky alebo zavinovačky nechce spať čo mám robiť veď je vonku strašne teplo 🤦♀️🤦♀️
toz.. nechaj ju spat doma 🤷♀️😊
veď ste si sama odpovedala.. "vonku je strašne teplo" ...
asi reve aj kvôli autobusu (ani sa jej nečudujem, mne je zle len si na to pomyslím 😀 ), niektoré deti neradi cestujú, plus teplo vonku, v buse... a možno máš doma raritu, že zaspí keď je klud a ticho - kamoška to tak mala, dcéra jej furt revala než pochopila, že malinká zaspí aj sama len potrebuje tmu, ticho a klud, neznáša cestovanie a hojdanie kočíka 😀
a nosič na takéto nutné cesty?
@zuzanka.zuzu ona spí v hluku doma a sama nezaspí čo neviem čo buď na ruky alebo v kociku hojdam ale vonku ani za neviem čo ani len tak na prechádzku
@zuzanka.zuzu ja mam taku raritu 🙈🙉🙊🤣 ale asi to ma po mne 🤷♀️🤦♀️😁
moje deti nechceli spávať v kočíku, vždy len v postielke 🙂
Nase deti spavali len v postielke...ak ta este boli vsetko po sekcii, tak sa na nejake dlhe prechadzky vykasli, ked to tvoje dieta nema rado a nevyzaduje... ak chces cerstvy vzduch poriadne vyvetraj...
@kamca495 moja v takychto horucavach spala iba v OC - v teple ani nahodou, akonahle sme vosli do klimatizovanych priestorov, zaspala. Doma spala ok, ale vonku tie horucavy neznasala.
A prrco by mala spat vonku? Budte dnu... :D Moje prve spavalo von len prve mesiace,pokym nevnimalo tolko ten hluk..lebo bol spachtos. Druhe nespalo vobec vonku.
Ani moja nechcela spať v kočíku, tak som ju netrápila a spala doma v postieľke. Prečo by som ju mala nechať vonku ziapať.
@kamca495 skúste ju nedávať spávať von, keď je 30. To by som ani ja vtedy nespala vonku 😃choďte skôr ráno, alebo neskôr večer keď tak