Matrac na posteľ pre dieťa

bjl0803
27. aug 2020

Maminky poraďte kvalitný tvrdší matrac pre dieťa na posteľ 120x200 chcela by som objednať z netu ale vôbec sa do toho nevyznám také komory taká pena....Poprípade poraďte od čoho sa mám odrazat.

tosomja
27. aug 2020

@bjl0803 najlepšie ísť do predajne, vyskúšať matrace, poradia, už je toho veľmi veľa na trhu, bio, levanduľa, pamäť, kokos, bio, nebio.
Aj od kíl záleží, aj od roštu, či chces vysoký, nízky, tvrdý, mäkký.
K najlepším pred pár rokmi patril latexovy matrac, teraz už neviem.

miskooo1987
27. aug 2020

Chod do predajne a nech to vyskúša...

jajka71
27. aug 2020

My mame pre deti zdravotne matrace stranka navlekom potiahnutym striebrom a dokupovala som zo stranky emi tiez na mieru nepremokave navleky pre kazdy pripad. Treba si zvazit kolko viete investovat a ci chcete pruzinovy alebo nie, ci chcete cisto prirodne vlakna, aku chcete tvrdost nam boli odporucene tvrdsie...aby mali oporu pre chrbatik...predcasniatkam 5r sa spi dobre, travia na posteli aj cez den vela citaju, sedia a skladaju si, citaju, navliekaju....za nas spokojnost. Su aj akcie ak kupujete 2, len si fakt treba zvazit co...my sme zainvestovali a nelutujem, nieje to na rok ci dva a spanok je dolezity...n

gubiko
28. aug 2020

pre mňa sú sen matrace vegas, vyrábané na Slovensku, taštičková pružina. idú na pevný rošt. no i pri nich platí, že tuhosť môže byť rôzna a treba si vyskúšať, ktorý mu sadne. matrace s kokosovou platňou sú väčšinou tvrdšie, lebo tá je samo o sebe tvrdá. otázka, na aké obdobie kupujete matrac, či máte v pláne ho časom meniť, alebo chcete investovať. ak chcete meniť, tak skúste ikea, tá má cenovo dostupné matrace. ak chcete zainvestovať, ja by som šla cestou taštičkových pružín. bonell pružiny urobia väšinou mäkkší matrac, no ako píšu vyššie, dnes už je také množstvo kombinácií a druhov, že už si treba u dobrého výrobcu vyberať len to, čo vyhovuje danému človeku. kedysi sa ešte vravelo, že hoci sú prírodné materiály ako latex príjemné, časom sa práve preto, že sú prírodné znehodnocujú a podliehajú rozpadu skôr ako umelé materiály. ťažko povedať, či to ešte platí.