Máte tipy na knihy pre 5-ročné detičky?

martinals
7. aug 2019

Ahoj mamičky,prosím Vás o nejaký typ na knižku pre 5r slečnu.Mala by som na myslí skôr nejaké kratučké rozprávky na dobrú noc.Áno,viem že v kníhkupectve by mi poradili ale tam sa nedostanem a budem objednávať cez net.Ďakujem 😃

lenka2710
7. aug 2019

@martinals my máme Rozpravky na dobrú noc vydavateľstvo Slovart, to boli naše obľúbené na dobrú noc,tiež má malá 5 rokov! Teraz ju bavia encyklopedie, listujeme a rozpravame sa o vsetkom,na dobrú noc nechce nič citat

luuubik
7. aug 2019

Rozpravky o dopravnych znackach I a II, Rozpravky duhoveho dazdnika, Rozpravky z mravcej chalupky

kitty88
7. aug 2019

V tejto skupine urcite najdes kopec inspiracii https://www.modrykonik.sk/group/6243/

dracikdrahosko
7. aug 2019

Ja odporúčam "Najkrajšie príbehy z farmy" (Tony Wolf) vydavateľstvo Ikar. Náš malý má 3,5 roka, na dobrú noc ho čítanie ešte síce nebaví, no táto knižka ho zaujala už dávno a veľmi rád v nej sám aj v mojej spoločnosti listuje, má veľmi rád zvieratká a táto kniha je preňho ako stvorená🙂. Okrem tohto má hrubé strany a tak sa deťom veľmi ľahko listuje a je preto vhodná aj pre najmenšie detičky.

martinals
autor
7. aug 2019

Ďakujem mamičky za super inšpirácie 😃.

majuska167
Odpoveď bola odstránená
Zobraz