Máte skúsenosti s UKKO čajom na dojčenie?

adiacik
23. sep 2019

Prosím vás, maminky, máte skúsenosti s čajom značky UKKO určeného na dojčenie? Pomohol vám ? Ďakujem

luighinka
29. sep 2019

@adiacik ahoj, ja ho pijem uz 3tyzden a za mna super. Prestala som vdaka nemu dokrmovat.

adiacik
autor
3. okt 2019

@luighinka ďakujem za recenziu. Nechcela som kupovať mačku vo vreci, predsa to nestojí euro

zuzuleta99
11. okt 2019

@adiacik dobry den. Mozem sa opytat, ci ste kupili caj a ci pomohol??

adiacik
autor
13. okt 2019

@zuzuleta99 kupila som, asi tyzden-dva ho pijem a veru pomohol. mliecko sa pekne tvori, takze za mna ho mozem len odporucit.

pdlenka
11. nov 2019

Ako dlho vám vydrží jedno balenie? A ešte stále vám zaberá?

adiacik
autor
30. dec 2019

@pdlenka prepáčte, že tak neskoro odpisujem, dlho som tu nebola 😊 jedno balenie mi vydrží zhruba mesiac. Ráno si spravím 1,5 litra, čiže tri lyžičky. Pijem takmer každý deň

matilda72
2. jan 2020

@adiacik zvazujem jeho kupu kedze mam trosku problem ale mala ma uz 8m zacala strajkovat nechce flasku a mliecka ke menej kedze jej chutia prikmy....myslite ze mize rozbehnut mliecko aj v 8m....dakujem krasne

adiacik
autor
2. jan 2020

@matilda72 nemam ten pocit, ze mi rozbehol mlieko, skor udrziava. Na rozbehnutie si davam Benedikt a senovku, to mi zarucene pomaha na rozbehnutie.

majkah66
26. mar 2020

Ja som ho pila prvý deň a malý mal úplne tmavo zelenu stolicu. Nikdy predtým taku nemal.