Máte skúsenosti s tréningovými nohavičkami?

31. máj 2023

Aku skúsenost mate s tréningovými nohavičkami? Oplati sa investovať?

janka_266
31. máj 2023

Mame, používame na cestu v aute, kým si ešte zvyká, že nemá plienku, a zároveň nechcem riskovať mokrú sedačku. Ale zvládli by sme to sj bez nich

autor
31. máj 2023

@janka_266 a dobre absorbuju? Lebo tiez rozmýšľam co ked pôjdeme k mojim rodičom autom napríklad ci dat plienku alebo tie tréningové nohavičky 🤷 aj ked pijdeme von ako prechádzka ci dat plienku alebo len kratase a ide sa 🤷je to prvý syn tak skusam pomaly ,

lenkatroj
31. máj 2023

mali sme a u nas to nefungovalo. Treningace zadrzia len "malu nehodu" a dieta potom trocha citi, ze je mokre. Synator ked uz pustil, tak mal mokro aj v topanke (naozaj). Do auta by som urcite davala plienku. Na von sme jednoducho na zaciatku leta dali paradne obrazkove boxerky, na to gate. Ked sa pocikal, v batohu bola nahradna sada (vratane topanok) a islo sa 🙂
Zelam vela zdaru a co najmenej pocikanych gati.

autor
31. máj 2023

@lenkatroj ďakujem krásne za radu 😊

janka_266
31. máj 2023

Za
Mna výborne, ale teda mame len jednu konkrétnu znacku, neviem či to tu môžem písať 😃 zatiaľ nič nepretieklo. Von ale nedávam, len čisto do auta. Vonku nech si zvyká 😃do autá ešte ale dávam pre istotu podložku na prebalovanie, pod zadok 😃 ale odkedy sa začal odpliekovavat, tak v aute už necikal.

zuzuliatko18
31. máj 2023

My sme dávali do sedačky podložku prebaľovaciu, s tréningovými nohavičkami nemám skúsenosť, keď som hľadala, všade mali recenzie, že zadržia len malú nehodu, tak som to nechala tak. Podložka poslúžila ako mala.

tosomja
31. máj 2023

Za mňa zbytočnosť. Po prvé, dieťa musí pochopiť, že má povedať, že mu treba pišať, vonku ho dávať do trávy, alebo do nočníka, my sme nosili von nočník 😃 na cestu autom keď sme išli dlhšie ako hodinu, som dala plienku, ale nikdy sa nepopišal, vedel udržať, keď sme vystúpili, rýchlo dom ho dala na nočník. Na spánok cez deň pod neho podložku, nehoda sa stala len 2x aj to keď spal veľmi tvrdo. Na noc mu dávam ešte, lebo aj keď ho dám večer na nočník, tak do rána je mokrý.
A kaká stále do plienky. Príde, povie, že chce peľušku, vykaká sa, dám dolu a je spokojný. Keď som skúšala do nočníka, aj 4 dní držal. Tak aj na to príde sám.

zuzina1990
17. dec 2023

@janka_266 prosím akú značku máte lebo ja ich chcem len kvôli tomu že ma nebude mrzieť keď vybehne na sedačku aby nebola aj ta mokrá a do auta

janka_266
17. dec 2023

@zuzina1990 zo stránky ritka v suchu. Tiež sme ich používali hlavne na dlhšie cesty do auta, aby sme nemuseli dať plienku a zároveň sme mali istotu, že nepretecu 😃

zuzina1990
17. dec 2023

@janka_266 presne tie mám vybraté ďakujem za odpoved

adka603
24. mar 2024

U nas sa neosvedcili. Pri detoch pouzivam latkove plienky (na noc jednorazovky, nech nerusene spia celu alebo aspon vacsinu noci).
Syn (teraz takmer 3 roky) nosil treningace najprv aj s dodatocnou vlozkou, aby zachytili aj vacsiu nehodu, neskor aj bez tej vlozky. Odplienkovat sme zacali v 2.5roku. Nocnik prakticky preskocil, lebo chcel chodit rovno na zachod. Na velku sa pytal asi od 1.5 roka, to odmietal robit do plienky (akejkolvek), tak som myslela, ze to pojde lahko. Na malu mu to ale akosi nedocvakavalo. Aj ked som ho davala na zachod kazde 2 alebo 1.5hodiny tak sa stalo ze tam mal cvrknute (a vobec mu to nevadilo), alebo to jednoducho pustil ako do plienky, co teda automaticky pretieklo.
Tak som si po cca 2 mesiacoch povedala, ze toto nefunguje. Ja som z toho bola na nervy a mala som pocit, ze on je z toho zmateny... Tak som mu kupila slipy a na 2. den bol odplienkovany, a to hovorim ze uplne! Prvy den to skusil ako s treningacmi (sadol si na gauc a pustil - to ma dost nahnevalo), potom si cupol pred telku (co uz nebola az taka skoda), a teda dala som mu handru a vedro a upratoval to so mnou. Odvtedy bez nehody a zacal sa pytat. Dokonca aj v noci zrazu vydrzal (davam este stale plienku, lebo bud vydrzi celu noc, alebo sa preberie, lenze presne v tom istom case kojim druhe dieta a nestiham ho zobrat na wc...a s tatinom nechce chodit, to radsej podrzi a pocka na mna...!?!) Vydrzal hned aj cestu autom, a uz hned na 3. den v slipoch.

Takze za nas to nefungovalo. Treningace bral ako latkovu plienku a nechapal, ze preco zrazu nefunguju ako plienka. Pri slipoch pochopil ihned, ze "toto nic neabsorbuje, a bude mokry".