Máte skúsenosti s plávaním pre bábätiek počas zimy?

nini1010
10. okt 2019

Ake mate skusenosti s plavanim pre babatka v zime?Maly bude mat 5 mesiacov v zime (vtedy sa u nas zacina plavat) a ja uvazujem ci zacat plavat v zime alebo to nechat radsej az na jar?Obavam sa chorob,predsa len-teply bazen,sauna a potom do mrazu...Budem vdacna nie za teoretizovanie ale za realne skusenosti mamiciek.Dakujem 😉

adamkoatimotej
10. okt 2019

@nini1010 ahoj. Syn je augustovy a tiez sme zacinali v zime a vobec nebyval z toho chory....vo vajicku sme ho preniesli dnu a potom ked sa vyhrial v saune, znova obliect do vajicka, prehodit dekou a do auta. Druhy syn sa narodil teraz v juli a tiez zacneme v zime. Nam to plavanie celkovo posilnilo imunitu a to je syn narodeny v 32tt.

alex2018
10. okt 2019

@nini1010 S oboma synmi (9r., 1,5r.) som chodila na babyplavanie ci bolo leto alebo zima. Mladsi zacal v oktobri, cize na zimu a vobec nebol chory. Otuzovanie imunitu posilnuje, nemaju preco ochoriet. Po plavani sme boli v detskej saune co bolo tiez fajn. Obaja nebyvaju chori, nemali este antibiotika...Starsi v skole este nikdy nevymeskal kvoli chorobe 😁 Takze smelo do toho 😉

yanni
10. okt 2019

S letnymi det i som vzdy zacinala v zime. Ca. november-december. U nas sa plava od troch mesiacov. NIKDY neboli chori. S najmladsou (narodenia koncom decembra) som zacinala na jar, co tiez este nebolo nejak horuco. Nepamätam si za tie roky a tolko kurzov, zeby jedno dieta z kurzu v case kurzu ochorelo.

mima1
10. okt 2019

Tiez som chodila v zime a v pohode ani raz neochorel