Ahojte, tie čo mate kidvak, mate ho so stojanom alebo bez?
Príde mi, že ten stojan je praktickejší z jednej strany, pretože si môžem kidvak presúvať po byte podľa potreby tam, kam potrebujem, no zasa nevýhoda je cena navyše 🙄 a aj sa bojím, či to nebude zaberať veľa miesta a ešte ktovie aké to bude ťažké.
Ako ste to prípade riešili bez stojana? Kde ste mali kidvak umiestneny? VĎaka.
Hák na strope som mala v spálni a obývačke, nebolo mi inde treba (kuchyňoobývačke)
@kati301 Fakt? Je ťažký? Mne odpísali, že v pohode ho zvládne žena premiestňovať po byte 🙄😅 Lebo som sa presne na to pýtala…noo super 🙈🤣 tak teraz fakt neviem…mne sa to ľúbi aj zo stropu len, akurát potom musím do každej izby robiť hák…
@julish ďakujem krásne, asi to budeme musieť tiež takto nejako vyriešiť…dáme asi jeden do obývačky, spálne a do detskej na neskôr..
Ja som kúpila stojan bez kidvaku, lebo som čakala že čo bude keď sa babo narodí..
Nakoniec sme Kidvak ani nepotrebovali a dokúpili hojacku, hlavne uprimne, časom ten stojan dosť zavadzia, chceme ho predať a hojdacku dať zo stropu
, čiže za mna praktické ani jedno 😂😂🙈 ale ak už tak najskôr stojan no.. ale to tiež nerataj že budeš po byte vedieť moc presúvať, stojan je dosť veľký a ťažký.