Máte ešte 3-ročné dieťa s plienkou?

martinkamly
21. nov 2024

Máte ešte 3 ročné dieťa s plienkou ?

hederamonstera
21. nov 2024

Urcite take su

lucy_ms
21. nov 2024

Moja mala takmer do troch rokov plienku

janikk54
21. nov 2024

ja sice nemam trojrocne dieta s plienkou, ale sesternica s tym akurat bojuje, nakolko chce dat maleho do skolky, ale akosi sa nedari ho odplienkovat, takze jej ho logicky este nevezmu. 🙈 pytas sa kvoli tomu alebo?

vevesh
21. nov 2024

10-15% deti sa odplienkuje do 8-10 roku, kedy sa ukoncuje dozrievanie CNS. Takze ano, take deti su. Mala som tiez take jedno dieta zo 4...

martinkamly
autor
21. nov 2024

@janikk54 áno kôli tomu. Aj ja s ním bojujem. V škôlke mi aspoň navrhli že ho zoberú na skúšku a budú ho dávať na nočník či by sa pri deťoch nenaučil.

vahcaac
21. nov 2024

@martinkamly Nezúfaj, pri deťoch mu to naozaj môže rýchlo cvaknut. Kedy začína ?

faasx
21. nov 2024

Môj bratranec o rok ide do školy , koľko môže mať rokov .. 4/5? Veľkú potrebu chce robiť iba do plienky 🙂 cikat úplne v pohode ide aj na wc. No ráno keď sa zobudí, tak ma ocikanu posteľ .. určite su také detičky

nika23t
21. nov 2024

@martinkamly buď bez obáv. Takéto veci sa u detí menia zo dňa na deň. Jeden deň cely deň s plienkou, ďalšie ráno mi oznámila,že plienka dole a odvtedy bola bez nej. Deň predtým ani náznak.

dory11
21. nov 2024

Kľude moja sa od 15mesiacoch začala báť nejakých veci a podbne medzi nimi aj nočník revala keď som jej len chcela ukázať a keď namal plienku radšej necikala .
Nechali sme to tak (. Do 15 mesiacoch úplne v pohode si sadla bez problému )netlacial som nanu aj rodine som to zakala.
Keď sama bola pripravená zodna na deň sa odplienkovala rovní aj na noc .( "Mala také nehody ale to už bola vyše mesiaca bez plienky keď sa jej to stalo že si dvakrát alebo trikrát cvrkla do gatiek trochu kým dobehla (strašne natestno chodu na záchod alebo nočník )a raz cikala cez nohavičky nedala si dole .a raz v septembri vskolke si cvrkla lebo tiež išla na doraz na záchod .
V marci má 3 roky 2024 a v júli 2024 sa zodna na deň odplienkovala úplne sama ( normálne v máji sme dali prihlášku do škôlky a dohodli sa že ak to nestihneme že nástupu v priebehu roka )ale stihla to .

mariska1989
21. nov 2024

Tak 3 ročne cez deň no to už je iná kapitola keby na spánok pol biedy ale takto cez deň však to už je veľký .asi už len stále skúšať , skúšať . Proste nedať tu plienku už vôbec cez deň a keď ujde do nohavíc tak sa prezlečie a je alebo ho chvíľu v tom nechať bude mu to snáď vadiť a možno ho to donúti ísť na šerbel potom

vevesh
21. nov 2024

@mariska1989 alebo mozno nedojde a zarobi si na dlhodoby problem. Vobec to problem nie je, ak dieta pripravene nie je. Dieta treba odplienkovat az ked je samo pripravene a urobi tak zo dna na den cez den aj noc...

mariska1989
21. nov 2024

@vevesh dávam za pravdu je to tak . Netvrdím opak . Ale veľa mamičiek si takto pomáha . Nie každý má šťastie aby v 2 rokoch dieťa nemalo plienku . Ja som mala s dcéru pol roka boj s plienku a šerblom áno skúšali sme to skôr . Netlačili sme na ňu len sme to skúšali malá len rok a pol a keď mala 2 roky a dva mesiace sa tiež ako keby zo dňa na deň odpluenkovala ale že úplne aj cez noc . Moja vydrží aj 8 hodinovú jazdu bez wc . To už keď dáme po 5 /6 hodín 2 x pauzu ju musím donútiť

riyadh
21. nov 2024

@martinkamly dcerka od 18m nez dennej plienky, od 20m aj nocnej, syncek uz pubertiak statny😊od 2a polroka denna plienka prec, do 4 a polroka nocna plienka na cikanie musela byt, az ked Mal v lete tych 4 a pol roka sa oducil Sam, ziadne triky nepomahali.. Do 4 a pol roka v noci pravidelne mokra plienka

viktor312909
26. nov 2024

@mariska1989 zjavne máte veľa skúseností keď takto od buka radíte ,trojročné dieťa ešte kľudne ma čas dozrieť na to aby sa stihlo odplienkovat kým jej matke niekto múdry ako vy nezačne kibicovat do toho ako a čo má robiť lebo este stále čaká a kaká do plienok, pričom jej deti už necikali do plienok ako polročné,... Poznám takých mudrcov

mariska1989
26. nov 2024

@viktor312909 tak si nechaj svoje dieťa s plienkou aj do 5 rokov . Bekibicujem narozdiel od teba . Každá téma je verejná a každý môže napísať svoj názor takže dobrú noc

viktor312909
27. nov 2024

@mariska1989 len hovorím že takéto názory bez toho aby ste poznali bližšie okolností, sú jednoducho pod úroveň.nikzo nehovorí o piatich rokoch,ale všetko má svoj cas