Mate doma maleho zavislaka na vlasoch? Co proti tomu robite, aby vam deti nechytali vlasy a nekvakali vas?
Ahoj, môj Davidko bez vlasov nevedel zaspávat. Ked mal 4 roky prestal mat dudlik a zázračne prestal mi tahat aj vlasy. Jednoducho mu to bez cumlika uz nechutilo.... Bola som velmi prekvapená, pretože som myslela, že táto jeho závislost na mojich vlasoch bude trvat dlhšie.... 😉
Ahoj, ja mam tiez malu vlasovu zavislacku. Spociatku mile, potom to prerastlo az do trhania mojiích vlasov z lasky 😉 . Teraz je to uz opat v poriadku. Zabera vsak na nu aj ked jej poviem ze mas svoje vlasy ...automaticky prechadza do nich.
ahoj, v tohtomesačnom mama a ja sa tomu akurát venujú
mám a každý deň ich nie len tahá a natača si ich na prsty ale kedže je už vačšia tak aj čese a robí mi učesy- sem tam aj lego panačiky, vykrajovačky a pod. vytahujem. mne to ani nevadí- len to žere moc času- tak 30 minut denne musím sediet v jej salone krásy. vlasy mam po zadok a na počudovanie mi ich moc nevšklbe a ani nie su zničené
ahoj, môj starší, keď bol malý, takisto mi natáčal vlasy, bez toho ani nezaspal, a keď už mal natočený prstík celý, tak ťahal dovtedy, kým ich nevytrhol všetky, teraz je už veľký, a prestal, keď začal ako tojročný chodiť do škôlky, ale asi to má v génoch, po tatinovi, lebo keď ľahneme na gauč pred telku, momentálne tatinkova ruka v mojich vlasoch a natáča a natáča.....ale už neťahá.......vtedy je to príjemné......prajem veľa trpezlivosti...
@dievcatko01 kebyze nenosim cop, tak som uz davno plesata :D Najvacsia mnamka je mat zamotane auticka vo vlasoch ...