Mám skvelého chlapa ale neviem, či bude dobrým otcom.

misel714
11. máj 2019

Mám totálne skvelého chlapa, je super, zbožňujem ho, ale v podstate nemá dobrý vzťah s deťmi.
Keď sme s rodinou, kde sú deti alebo tak, nevie sa s nimi hrať, má chladný vzťah k ním a vždy pripomienky, že prečo toto nevedia, prečo tak rozprávajú, toto by nemali už robiť a tak. Popritom sa jedna o veľmi malé deti, čo je normálne. Napríklad ideme po ulici a ja sa rozplývam nad bábätkami, batolaťami, a predškolskym vekom a on vždy prekrúti oči, že normalny človek, nič na tom nevidí.
Deti by aj chcel, ale ja sa bojím, že keď k ním nemá prirodzene vzťah, či bude dobrý otec, či si nájde vzťah a bude dobrý otec.
Čo myslíte?

chcemradu
11. máj 2019

Samozrejme. Zober si opačný príklad...muz sa hra s cudzím, blázni sa, deti ho zbožňujú a k vlastnému si nedokaze vybudovat silne puto. Neboj, to len my zeny sme take vsade vidiace lasku. 😉

nerya
11. máj 2019

Aj ja som taká 😉 zmenilo sa to narodením môjho syna 😉 samozrejme nejdem objímať a nadchynat sa nad každým bábätkom ale moje je moje

zuzipolo
11. máj 2019

@misel714 no a?toto je u väčšiny chlapov...môj doteraz nemá rád cudzie deti,ale našu ročnú dcéru miluje a venuje sa jej od narodenia.od začiatku sa plne zapájal do diania doma a ja som ho z ničoho nevynechávala.podla mňa je to normálne a väčšina chlapov sa úplne inak správa k svojim deťom ;)

whatever1
11. máj 2019

@misel714 Ja som este nevidela chlapa co by sa rozplyval nad detmi druhych...

29simona29
11. máj 2019

@misel714 akoby si hovorila o mojom manželovi, bol presne taký istý, kM sme nemali dieta, ja som ale nikdy nepochybovala o tom, že by nebol skvelý otec- odkedy sa nám narodil maly, je to ten najlepsi otec pod slnkom, k cudzím deťom ka stále rovnako chladný vzťah, ale nášho syna by nedal za nič na svete. A inak úprimne, odkedy sa mi narodil syncek, ani ja nemám potrebu sa rozplývať nad druhými deťmi, ani sa im neprihováram, a príde mi to úplne normálne, podľa mna to každý rodič cíti podobne

candii
11. máj 2019

Svoje je svoje, ja som tiez pred deťmi nebola vôbec materinský založená, nemala som.vobec cit k deťom, nevedela som sa s nimi rozprávať a ani hrať, nezaujímali ma. No svoje deti zbožňujem, to je úplne niečo ine.

aceris
11. máj 2019

Presne ako pise vyssie. My sme s muzom nenavideli cudzie deti...iba to pistalo, knuralo, bolo hlucne pre nas...dovolenky sme hladali vzdy na odlahlych miestach a mimo deti...a hla, mame dieta...obaja ho zboznujeme najviac na svete a uz nam nevadia ani cudzie deti :D

bucko555
11. máj 2019

Moja sestra nemá rada deti ale moju zbožňuje je to jej krsna hra sa s ňou aj všetko ale keď vidí iné dieťa vadia jej

evkamotka
11. máj 2019

Manzel ine deti ignoroval aj ignoruje. Teraz mame vlastne a tomu sa venuje aj ma rad. Je to ine, muzi proste nie su automaticky namakko z mini deti ked su cudzie

codal
11. máj 2019

@misel714 můj muž před našimi dcerami nikdy nedržel v náručí miminko, nikdy se nad dětmi nerozplyval a dneska je naprosto úžasný otec,který od začátku pomáhal se vším, prebaloval, koupal, oblékal, snažil se s nimi hrát a čím jsou holky větší, tím je to lepší. Holky ho zbožňují a on je. Jen je potřeba si od začátku vyjasnit, že to dítě je vás obou a že péče tím pádem také. Můj manžel to bral jako samozřejmost, ale nekteří muži mají pocit, že pro ně se nic nemění, nezapojují se do péče o miminko a to je pak samozřejmě špatně.

mautin
11. máj 2019

Ahojte, ja mám 20r dcéru, keď mala 7.mes ostal som s ňou na materskej ja. Bol som doma len vyše roka. Najkrajšie obdobie v mojom živote. Keď mala 7r sme sa rozviedli s jej mamou. Už to nikdy nebolo ono. Mal som teraz pol ročný pokus o vzťah. Má 4r dcéru. Ľúbim ju. Dal by som jej modré z neba. Veľmi mi záležalo na všetkom. Cítil som a chcel, že ju budem raz vychovávať a dám jej všetko na svete. Všetko čo mi bolo odopriate pri mojej dcére. Škoda, že s jej mamou to nevyšlo. Nikdy na ňu nezabudnem. My chlapi sme rôzny, ale prial by som každému skúsiť materskú a uvidia čo všetko robíte doma a okolo detí. Ďakujem Vám za to.

romiada
11. máj 2019

@misel714 cudzie deti su niečo uplne ine ako vlastne. 99% chlapov sa nerozplyva nad cudzimi deťmi. Ale keď pride vlastne, tak 99% je tak namäkko keď zbadaju tie malinke ručičky a nožičky- svoj vytvor, že sa idu roztopiť na kolomaž. Maš normalneho zdraveho chlapa. Moj sa tiež nerozplyval, iba pri neterke som videla že ju ma rad, aj povedal že ma deti rad, ale nikdy to nijak neprehanal s preukazovanim citov. Narodila sa dcera , bol chvilu mimo (mlady, vyplašeny). Narodil sa potom syn, tak už bol skuseny tato, a to dojatie a hrdosť keď ho prvykrat v porodnici chytil na ruky bolo priam hmatatelne.

lucyluv
11. máj 2019

Ja som bola presne taká istá a to som žena :D až keď som bola tehotná, začala som trocha študovať o deťoch, všímať si ich a tak a až potom som to všetko pochopila, ako to s tými deťmi vlastne je. Ak ho ale deti robia nervoznym, je možné že to v ňom zostane, len bude mať väčšiu motiváciu snažiť sa to regulovat a pracovať na sebe, súdim podľa seba 🙂

nevludna
11. máj 2019

Moj brat nikdy nechcel deti...nikdy nikdy, nakoniec sa nechal ukecat svagrinou. Je super tatko. Je sice taky prisnejsi, ale to je jeho povahou. Ale ako tatko je jednicka. A cudzie deti stale vnima ako otravne😄

arcticcode
12. máj 2019

Ako otec mozem potvrdit, ze toto je bezne spravanie. K vlastnemu dietatu to bude uplne ine.

lenuliatko84
13. máj 2019

Ani ja som nemala nikdy vztah k detoma a som dobra matka.a chlapi sa ti nebudu rozplivat nad malym deckom ako sa rozplivas ty

nanka1986
13. máj 2019

Vlastne je nieco uplne ine 😉 moj muz o cudzie deti ani okom nezavadi a nasich dvoch chalanov lubi a zboznuje nadovsetko ❤

nanka1986
13. máj 2019

@mautin pochopi az ten, kto zazije, vsak? 😉

siasis
13. máj 2019

Som pocula ze deti su ako prdy kazdy ma rad iba tie svoje 😂😂😂😂 a o chlapoch to plati 100nasobne 😂

stanislavicenka
13. máj 2019

@misel714 ani moj muz nema rad cudzie deti, ale nase miluje, hlavne svoju princeznicku, aleked je to niekedy certica, trpezlivosti ma na rozdavanie 😀

magduska2
13. máj 2019

Ja som tiez nikdy nebola taká ' bábenková' deti ma nikdy extra nebavili.A mozem povedat ze to tak mam stale..mam rada deti ale nie vzdy si viem a chcem najst cestu.
Mam ale svoje vlastne deti a tie milujem..tie ma značne zmenili ale stale sa nepovažujem za takeho člověka čo si ide nohy dolámať ked vidí kočik 😂

bobula46
13. máj 2019

Môj manžel držal prvé dieťa (bábätko) na rukách nášho syna. Keď sme boli na návšteve kde boli aj bábätká tak nikdy ich na ruky nezobral, mal rešpekt, už keď boli väčšie tak si s nimi občas kopal loptou alebo tak ale nikdy nie nejaký extrém že by sa rozplýval, skôr vždy hundral že ja mať také dieťa.. :D ako sa narodil syn tak je to iný človek, tak ako sa pri pôrode narodí s dieťaťom aj mama tak to isté aj otec. Zo dňa na deň zmena. Teraz je to starostlivý otec, synovi by zniesol aj modré z neba, keď bol maličký vkuse ho nosil na rukách, sedel nad postieľkou a díval sa na neho. (A to by som dala ruku do ohňa že manžel taký nikdy nebude)

sono2
13. máj 2019

@misel714 ťažko povedať. Mňa cudzie deti neberu a svoje zbožnujem. Ale muž. Kto vie. Môže a nemusí. Čo na otázku deti? Túži? Chce? Ako sa tvári pri téme otcovstvo?

ivik4
13. máj 2019

????? Ja nemam absolutne ziadny vztah k detom, pozdravim sa a dovi dopo.. Nezaujem, bohuzial a pretvarovat sa mozem akokolvek. Napriek tomu viem ze som dobrou mamou pre mojho syna.. Tak chlapa neškatulkuj kym nevies.. Ale uprimne jedna vec mi ide na nervy a to su decke hry :D zial :D

fergiea
13. máj 2019

Mojho muza som snad v zivote nevidela pri malom dietati 😂😂 mal rozne názory a vadili mu veci ako napriklad, ked sme boli v obchode a videl deti papat rozok v kosiku alebo kusok sunky, ze co to je za výchovu, ze nemoze dieta pockat a jest rozok az ked vidu z obchodu? Vela veci pochopil, az ked sa nam narodil maly a ako rastie. Plus moj muz bol jedinacik a vyrastal bez otca. Ale nikdy mi ani nenapadlo, ze by mal byt zly otec alebo ze by som mala obavy, aky otec bude 🤔 maly sa narodil a to otcovstvo prislo nejak samo prirodzene. V mojich ociach je to ten najlepsi otec na svete. Maleho od narodenia kupal, uspaval, krmil, staral sa o vsetko (okrem prebalovania, to iba ked ozaj musel 😂). Teraz bude mat maly 3 roky a teda oni dvaja s mojim muzom su jak jeden. Maleho miluje, vidi sa v nom a teda lepsieho otca som si pre svoje dieta ani nemohla vybrat 😱🤭💕 takze nepremyslaj nad takymito vecami, ono to pride prirodzene a je rozdiel svoje vlastne dieta a deti ine naokolo vas, ked este vy dieta nemate. Drzim palce ❤️

dopolbokaodrata
13. máj 2019

Keď to robí žena, tak si poviem ešte že no dobre, hormóny. Ale keby sa tak rozplýval chlap, alebo sa pristavil pri každom dieťati a prihováral sa, šušlal do každého kočíku atd, tak by ste ho zasa mali za úchyla. Ženám sa nezavďačíš nijak 😂

montemotherone
13. máj 2019

@misel714 ani ty nevieš či budeš dobrá mama... Či? 😉 Rozplývať sa nad cudzími deťmi je jedna vec, ale mať vlastné, vynosiť, nespať, vytrápiť sa s ním, vypiplať, vychovať... a naozaj milovať nech je akékoľvek... druhá. Aby si ešte nebola prekvapená aj z tvojho chlapa 😉

red_cat
13. máj 2019

Ja som cely zivot deti nemusela, taktiez som len kritizovala ze pistia a su otravne a precp robia hento a tamto a na dieta som sa ani len nedokazala usmiat na navsteve alebo vonku ked som stretla kamosku..ale odkedy mam vlastne bejby je to uplne opacne😁

prevenar
13. máj 2019

@misel714 ..ja tiez cudzie deti vobec "nemusim" a tiez sa nad nimi nerozplyvam . venujem sa tomu mojmu, ktore mi je vsetkym na svete 🙂 ..ujasnite si , ako vidi svoje vlastne deti, to je jedine na com zalezi. 🙂

majcika
14. máj 2019

Na druhu stranu, ak sem na MK napíše žena, že jej muž sa deťom vôbec nevenuje a tvári sa, že trpí pri hre atď, tak mnohokrát tej žene "vyčistía" žalúdok ženy, ktoré predtým tvrdili, že ich muž kým nemal vlastne tak deti akoby neriešil. Nie všetci muži sa totiž zmenia na super otcov po narodení vlastného. Niektorí dokonca sú ešte odtszitejsi